reklama
Pterusinska
Fanka BB :)
My dla dziewczynki Maja na 100%, a dla chłopca to juz dylemat. Co chwilę nowe pomysły ostatnio myślimy o Franku, Nikodemie. Mnie podoba się też Jakub, ale mój kręci nosem
Ostatnia edycja:
aob66
Moderatorka
Heheh u nas w pierwszej ciaxy od poczatku do konca imiona to Nikodem i Maja i jest Niko :-)My dla dziewczynki Maja na 100%, a dla hlopaki juz dylemat. Co chwilę nowe pomysły ostatnio myślimy o Franku, Nikodemie. Mnie podoba się też Jakub, ale mój kręci nosem
Pterusinska
My juz za dwa tygodnie poznamy płeć ( o ile maleństwo się nie schowa ), już nie mogę się doczekać chciałabym dziewczynkę, ale przeczucie na chlopca mamy. I wszyscy znajomi i rodzina mówią ze chłopak będzie ny mamy umowę taką, że oboje musimy być pewni imienia. Więc te które podobają się tylko jednemu z nas od razu odrzucamy ale Nikodem to już od kilku lat za nami" chodzi" na długo przed ciążą mówiliśmy, że pierwsze dzieci to Maja i Nikodem
ivi
uzależniona;) // I.2010
Pterusinska - my o każde imie wojny toczymy Tylko z Tymkiem mój postawił sprawę bez dyskusji, bo jemu się podobało "Tymek" tylko miałam sobie wybrać czy Tymoteusz czy Tymon Z Kingą była wojna o zdrobnienie - bo mi się nie podoba Kinia, ale jak wymyśliłam jak będę zdrabniać (Nusia) to już zaakceptowałam.. Z Sylwią podobnie, mój nie mógł znaleźć zdrobnienia (teraz bez problemu wołamy Sylcia). Za dużo imion się nam podoba ale też za dużo jest z jakiegoś powodu wykluczane i tu problem
Teraz moje typy męskie to np Igor, Wiktor, Robert.. Ale żadne nie przejdzie, bo wszystkie nie dobrze kojarzą się tatusiowi
Teraz moje typy męskie to np Igor, Wiktor, Robert.. Ale żadne nie przejdzie, bo wszystkie nie dobrze kojarzą się tatusiowi
Pterusinska
Znajomi kilka lat temu nazwali synka Teofil. O ile rówieśnicy wołają do niego Felek czy Tofik to starsze dzieci w szkole często dokyczaly wołając teofil-pedofil.. :/
Pterusinska
Ivi my zastanawialiśmy się nam zamiennikiem dla Maji, ale zawsze koniec końców wracaliśmy do niego, i doszliśmy do wniosku ze kombinować więcej nie będziemy i zostanie Maja. Ale z chłopcem to też wojny, zwłaszcza ze dziadkowie chcą swoje 5 groszy dorzucić sugerowali nawet żebyśmy chłopca po ich imionach nazwali.. bo to pierwszy wnuczek i bla bla bla
reklama
aob66
Moderatorka
Moj wymyslil sobie Aurelia i ja mam tylko nadzieje, ze zartuje! Nie podoba mi sie za nic
Podziel się: