reklama
animka90
Fanka BB :)
U nas chłopiec to bedzie Oskar to juz uzgodnione a co do dziewczynki to nie mamy pojecia nic a nic
Przy Kornelii byla jeszcze Gabrysia i Laura ale Laura nie pasuje d nazwiska wychodzi mniej wiecej Jola Lojalna a Gabryska sie tylko z kabaretem mojemy mężowi kojarzyło
Przy Kornelii byla jeszcze Gabrysia i Laura ale Laura nie pasuje d nazwiska wychodzi mniej wiecej Jola Lojalna a Gabryska sie tylko z kabaretem mojemy mężowi kojarzyło
lastpetunia1
Zaciekawiona BB
My przy pierwszym dziecku nie mieliśmy problemu z wybraniem imienia. Córka - Roksana, syn Ksawery i urodziła się córka to ma na imię Roksana a teraz jeszcze nic nie myślimy nad imieniem bo za wcześnie póki co czekamy na wizytę potwierdzającą ciążę :-)
mietówka33
Mam corke Nine .
Teraz jeszcze nie wiem jaka płeć malucha będzie ale dla dziewczynki mam mnostwo pomysłów: Laura, Kaja, Karina, Lidia, Basia, Dorota, Iga lub Ida, Hania tez pięknie.
Jesli bedzie chłopiec to tylko Adaś i Krzys mi do glowy przychodzi
Teraz jeszcze nie wiem jaka płeć malucha będzie ale dla dziewczynki mam mnostwo pomysłów: Laura, Kaja, Karina, Lidia, Basia, Dorota, Iga lub Ida, Hania tez pięknie.
Jesli bedzie chłopiec to tylko Adaś i Krzys mi do glowy przychodzi
animka90
Netta Klara mi sie bardzo podoba ale mojemu mężowi niestety juz nie
mietówka33
Netta sie jeszcze nie spotkalam ale pięknie takie jak Lotta romantyczne.. Szkoda ze maz sie nie zgadza jednak sa to imiona dość egzotyczne jak na Polske chociaz Dzesik, Brajanow i Brandonow mamy wiele a wydawalo sie egzotyczne kiedyś: -)
EM Ka
Hehe
mietówka33
Brawo ja: -) wybaczcie ja od 2 dni nie spalam.normalnie bo mam koszmary w nocy wiec strzelam takie gafy; -) milego dnia; -)
reklama
Podziel się: