reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciężkie wybory - imię dla Dziecka

No ja jestem pewna ze jak bedzie dziewczynka to bedzie Emilka , ale z chłopcem nadal zgody brak:)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Ja juz przy Janku brałam jest Jan Nataniel :) ale teraz już nie popuszcze .... Mieszko mi się podoba bardzo ale w grudniu bratu syn się urodził i jemu dał Mieszko zresztą mój chrzesniak to mu wybaczam

U nas temat jest problematyczny mój mąż chciałby jakieś poważne imię po ojcu Stanisław, albo po babci Zofia.

Dla mnie nie do zaakceptowania :p Zwłaszcza Stanisław :) Mały Stach.. to nie dla mnie :)

Ja bym chciała dla dziewczynki: Paulina, Martyna, Kaja, Pola, Maja, Zuzia
dla chłopca: Filip, Szymon, Antoni

reklama
U nas imię dla chłopca już jest przez mojego wybrane bezdyskusyjnie ma być Mikołaj.
Dla córki podoba mi się Laura, Miriam, Łucja i na razie tyle ale znowu mężowi się nie podobają on woli Zosie albo Zuzie. Ciężko będzie osiągnąć kompromis

Do góry