reklama
linka1985
Fanka BB :)
U mnie będzie Nataniel mój się nie zgadza ale będzie i juz
linka1985
Ja juz przy Janku brałam jest Jan Nataniel ale teraz już nie popuszcze .... Mieszko mi się podoba bardzo ale w grudniu bratu syn się urodził i jemu dał Mieszko zresztą mój chrzesniak to mu wybaczam
linka1985
Hehe tak to jest nawet nie zdajemy sobie sprawy ile osób nie lubimy dopuki nie trzeba wybrać imiona dla dziecka
zuzanna8704
Popieram Mój 15 miesięczny synek tak ma na imię Problem tylko wszędzie gdzie podajemy jego imięU mnie będzie Nataniel mój się nie zgadza ale będzie i juz
A my póki co mmy drugie imiona dla dziewczynki i dla chłopca , ale na pierwsze nie możemy się zdecydować
emalkadream
U nas temat jest problematyczny mój mąż chciałby jakieś poważne imię po ojcu Stanisław, albo po babci Zofia.
Dla mnie nie do zaakceptowania Zwłaszcza Stanisław Mały Stach.. to nie dla mnie
Ja bym chciała dla dziewczynki: Paulina, Martyna, Kaja, Pola, Maja, Zuzia
dla chłopca: Filip, Szymon, Antoni
Dla mnie nie do zaakceptowania Zwłaszcza Stanisław Mały Stach.. to nie dla mnie
Ja bym chciała dla dziewczynki: Paulina, Martyna, Kaja, Pola, Maja, Zuzia
dla chłopca: Filip, Szymon, Antoni
linka1985
Ja właśnie zaczynam się zastanawiać czy Natalie czy antos jeszcze milion razy się zmieni chyba
reklama
dominika02100
U nas imię dla chłopca już jest przez mojego wybrane bezdyskusyjnie ma być Mikołaj.
Dla córki podoba mi się Laura, Miriam, Łucja i na razie tyle ale znowu mężowi się nie podobają on woli Zosie albo Zuzie. Ciężko będzie osiągnąć kompromis
Dla córki podoba mi się Laura, Miriam, Łucja i na razie tyle ale znowu mężowi się nie podobają on woli Zosie albo Zuzie. Ciężko będzie osiągnąć kompromis
Podziel się: