reklama
Joasia_1986
Fanka BB :)
Keejti hihi
Teraz się kręci w okół Gabriela i Oliwiera....
Teraz się kręci w okół Gabriela i Oliwiera....
linka1985
A ja chciałam nataniela a wszyscy do brzuszka mówią Antos wiec chyba chłopcy wybrali za mnie trudno
sancia880
U mnie pol osiedla ma na imie Alan. To pomyślcie sobie jaka mnie kurwica bierZe. Jak mówię jak moj syn.sie bd naZywał. Stare ciotki mi pieprza a ich wnuczki same maja imiona zahary. Kastiel itd ale jak ja mowie ze.moj syn bd Dorian to mi pier...Nieeee. Mnie też Joahim nie leży.
Za to przyszedł mi do głowy wczoraj Alan, to on nie chce słyszeć nawet. Ehhh....
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HUAWEI Y330-U01 w aplikacji Forum BabyBoom
EM Ka
Linka mądrych masz chlopakow mi sie bardzo podoba Antek lub Tymek- Tymon- a mężowi nie ...
Basienkaaa87
sancia - wszystkim nie dogodzisz. Mnie też wkurw bierze jak osoby postronne wypowiada się , ale nie na zasadzie " nie podoba mi się" tylko " oooo boże tylko nie to, okropne nie"....... bo już ciśnienie mi skaczę .... i zawsze doprowadzają mnie do tego bym z ich wyborów szydziła ...
nika2000
Pytam sie mojego syna czy Kuba czy Antek to on ciagle Antek. U nas jakoś stanęło z wyborem imienia. Wtedy wiedziałam odrazu, a teraz hmmm....moze i u nas bedzie Antek [emoji5]
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
U nas puki co brak pomysłu. Ma być druga dziewczynka ponoć a tu jakoś imiona mi nie podchodzą puki co[emoji6]
Gdyby był chłopak to byłby wlasnie Teodor wiec rozumiem zachwyt nad tym imieniem. Basia miała być chłopcem - Antosiem te 6 lat temu dzisiaj by to imię odpadło z uwagi na jego popularność zupełnie jak Jasie, Franki, Stasie, Zosie, Julki, Amelko których w piaskownicy po kilka niestety
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Gdyby był chłopak to byłby wlasnie Teodor wiec rozumiem zachwyt nad tym imieniem. Basia miała być chłopcem - Antosiem te 6 lat temu dzisiaj by to imię odpadło z uwagi na jego popularność zupełnie jak Jasie, Franki, Stasie, Zosie, Julki, Amelko których w piaskownicy po kilka niestety
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
D
Deleted member 158337
Gość
U nas mąż upiera się przy Biance, jak tłumaczy jest delikatne i idealne dla takiej kruszynki
Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50F przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50F przy użyciu Tapatalka
Podziel się: