reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciężkie wybory - imię dla Dziecka

My wybraliśmy Lenka. Chciałam Zosia ale mężowi średnio się spodobało, a Lenka podoba się obojgu się po problemie. Dla chłopca faktycznie trudniej, ale Mikołaj i Leon ładnie, mi jeszcze podoba się Antoś i Kubuś.

reklama
Nieeee. Mnie też Joahim nie leży.
Za to przyszedł mi do głowy wczoraj Alan, to on nie chce słyszeć nawet. Ehhh....

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie pol osiedla ma na imie Alan. To pomyślcie sobie jaka mnie kurwica bierZe. Jak mówię jak moj syn.sie bd naZywał. Stare ciotki mi pieprza a ich wnuczki same maja imiona zahary. Kastiel itd ale jak ja mowie ze.moj syn bd Dorian to mi pier...

Napisane na HUAWEI Y330-U01 w aplikacji Forum BabyBoom

Linka mądrych masz chlopakow :) mi sie bardzo podoba Antek lub Tymek- Tymon- a mężowi nie ...

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

sancia - wszystkim nie dogodzisz. Mnie też wkurw bierze jak osoby postronne wypowiada się , ale nie na zasadzie " nie podoba mi się" tylko " oooo boże tylko nie to, okropne nie"....... bo już ciśnienie mi skaczę .... i zawsze doprowadzają mnie do tego bym z ich wyborów szydziła :( ...

Pytam sie mojego syna czy Kuba czy Antek to on ciagle Antek. U nas jakoś stanęło z wyborem imienia. Wtedy wiedziałam odrazu, a teraz hmmm....moze i u nas bedzie Antek [emoji5]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

U nas puki co brak pomysłu. Ma być druga dziewczynka ponoć a tu jakoś imiona mi nie podchodzą puki co[emoji6]
Gdyby był chłopak to byłby wlasnie Teodor wiec rozumiem zachwyt nad tym imieniem. Basia miała być chłopcem - Antosiem te 6 lat temu dzisiaj by to imię odpadło z uwagi na jego popularność zupełnie jak Jasie, Franki, Stasie, Zosie, Julki, Amelko których w piaskownicy po kilka niestety:(

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
U nas mąż upiera się przy Biance, jak tłumaczy jest delikatne i idealne dla takiej kruszynki ;)

Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50F przy użyciu Tapatalka

Do góry