reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciężkie wybory - imię dla Dziecka

Milagros ja też proponowalam Emilia i Rozalia też Aurelia takie mi się podobają a stanęło na Natalia chociaż mi się Emilka śni po nocach:d

reklama
Mój mąż te proponował Natalie, ale jakoś mi sie źle kojarzy bo te co znam to takie głupiutkie...
Iza dla mnie zdrobnienie Lidzia wgl nie wchodzi w gre, tylko Lidka jak już :)

Na połówkowych Maleństwo zdradziło płeć, także u nas będzie Kaja :)
Wczoraj pytałam Mojego, czy będziemy dawać dwa imiona i w sumie w tej kwestii decyzja nie zapadła, choć kiedyś rozważaliśmy Kaja Sandra, ale zasugerował, żeby może drugie imię miała po mamusi (ale połechtał moje ego;)) więc byłaby Kaja Natalia...
Ale nie upieram się, ja w dokumentach mam jedno i dobrze mi z tym :D

U nas wreszcie decyzja - wybór ostatecznie będzie miedzy Sebastianem a Łukaszem, bardziej Łukasz chyba. Pozostałe z rożnych względów zostały wykluczone:)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Mi sie bardziej podoba imie Lukasz :-) w ogole duzo Lukaszow mam wsrod znajomych. Sa pozytywnie zakreceni:-) nie jakies nudziaki :-D :p jeswn Lukasz to nasz starszy :-D

reklama
Mi i Łukasz i Sebastian się podoba ale to drugie jednak bardziej [emoji2]

U nas obecnie jednak Hania ale zobaczymy na jak długo [emoji6]

Do góry