reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciężkie wybory - imię dla Dziecka

Milagros ja też proponowalam Emilia i Rozalia też Aurelia takie mi się podobają a stanęło na Natalia chociaż mi się Emilka śni po nocach:d

reklama
Mój mąż te proponował Natalie, ale jakoś mi sie źle kojarzy bo te co znam to takie głupiutkie...
Iza dla mnie zdrobnienie Lidzia wgl nie wchodzi w gre, tylko Lidka jak już :)

Na połówkowych Maleństwo zdradziło płeć, także u nas będzie Kaja :)
Wczoraj pytałam Mojego, czy będziemy dawać dwa imiona i w sumie w tej kwestii decyzja nie zapadła, choć kiedyś rozważaliśmy Kaja Sandra, ale zasugerował, żeby może drugie imię miała po mamusi (ale połechtał moje ego;)) więc byłaby Kaja Natalia...
Ale nie upieram się, ja w dokumentach mam jedno i dobrze mi z tym :D

U nas wreszcie decyzja - wybór ostatecznie będzie miedzy Sebastianem a Łukaszem, bardziej Łukasz chyba. Pozostałe z rożnych względów zostały wykluczone:)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Mi sie bardziej podoba imie Lukasz :-) w ogole duzo Lukaszow mam wsrod znajomych. Sa pozytywnie zakreceni:-) nie jakies nudziaki :-D :p jeswn Lukasz to nasz starszy :-D

reklama
Mi i Łukasz i Sebastian się podoba ale to drugie jednak bardziej [emoji2]

U nas obecnie jednak Hania ale zobaczymy na jak długo [emoji6]

Do góry