reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciężkie wybory - imię dla Dziecka

Milagros u nas Lidzia heh. Ale w sumie do końca niewiadomo bo nie wiem kto tam siedzi ale podoba mi się bardzo jak M wymawia to imię ;-)

reklama
Ja z Moim ustaliliśmy, że dla dziewczynki wybiorę ja, dla chłopca On - i tak też się stało :)
Wciąż nie wiemy jakiej płci jest Małe, ale imiona już mamy wybrane ;)
Dla Niej - Kaja Sandra
Dla Niego - Szymon Jakub
Akceptacja obustronna, wszystko dogadane, jednak jakbym dostała jakiegoś "olśnienia" w kwestii imienia, to nie wykluczam renegocjacji :D

Prawda jest taka ze wszystkie imiona są ładnie :) i niema co przejmować się otoczeniem .... U mnie wszyscy psioczyli na Cezary a jak się urodził to wszyscy Czarus i Czarus jak to pasuje do niego , dziś w szkole jest jedynym Czarkiem wszyscy wiedzą że to on łącznie z nauczycielami hi hi i żadnych przezwisko nie ma bo poco skoro ma orginalne imię i to wystarczy ... mało to gdzie nie idziemy wszyscy mu mówią ze ma piękne imię ..

Nalcia jak mi się podoba Kaja! Ale mąż kręci nosem!! :/

U nas problem wielki z imieniem :/ Mój mąż chce Aleksandra, ale po moim trupie (jego była tak miała na imie)! On twierdzi, ze po prostu imie mu sie podoba, ale ja tam swoje wiem ;p

Martusia walczysz z mężem? Może daj mu czas musi się osłuchać i oswoić z imieniem, które Tobie się podoba. W końcu się dogadacie :) Jeśli nie chcesz Aleksandry to może podziała jak powiesz, że strasznie długie i córce w szkole będzie ciężko się podpisywać na początku, tym bardziej jak nazwisko np macie też długie. Może podziała :)

reklama
Do góry