reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciężkie wybory - imię dla Dziecka

Milagros u nas Lidzia heh. Ale w sumie do końca niewiadomo bo nie wiem kto tam siedzi ale podoba mi się bardzo jak M wymawia to imię ;-)

reklama
Ja z Moim ustaliliśmy, że dla dziewczynki wybiorę ja, dla chłopca On - i tak też się stało :)
Wciąż nie wiemy jakiej płci jest Małe, ale imiona już mamy wybrane ;)
Dla Niej - Kaja Sandra
Dla Niego - Szymon Jakub
Akceptacja obustronna, wszystko dogadane, jednak jakbym dostała jakiegoś "olśnienia" w kwestii imienia, to nie wykluczam renegocjacji :D

Prawda jest taka ze wszystkie imiona są ładnie :) i niema co przejmować się otoczeniem .... U mnie wszyscy psioczyli na Cezary a jak się urodził to wszyscy Czarus i Czarus jak to pasuje do niego , dziś w szkole jest jedynym Czarkiem wszyscy wiedzą że to on łącznie z nauczycielami hi hi i żadnych przezwisko nie ma bo poco skoro ma orginalne imię i to wystarczy ... mało to gdzie nie idziemy wszyscy mu mówią ze ma piękne imię ..

Nalcia jak mi się podoba Kaja! Ale mąż kręci nosem!! :/

U nas problem wielki z imieniem :/ Mój mąż chce Aleksandra, ale po moim trupie (jego była tak miała na imie)! On twierdzi, ze po prostu imie mu sie podoba, ale ja tam swoje wiem ;p

Martusia walczysz z mężem? Może daj mu czas musi się osłuchać i oswoić z imieniem, które Tobie się podoba. W końcu się dogadacie :) Jeśli nie chcesz Aleksandry to może podziała jak powiesz, że strasznie długie i córce w szkole będzie ciężko się podpisywać na początku, tym bardziej jak nazwisko np macie też długie. Może podziała :)

reklama
Do góry