reklama
nalcia
Zaciekawiona BB
Ja z Moim ustaliliśmy, że dla dziewczynki wybiorę ja, dla chłopca On - i tak też się stało
Wciąż nie wiemy jakiej płci jest Małe, ale imiona już mamy wybrane
Dla Niej - Kaja Sandra
Dla Niego - Szymon Jakub
Akceptacja obustronna, wszystko dogadane, jednak jakbym dostała jakiegoś "olśnienia" w kwestii imienia, to nie wykluczam renegocjacji
Wciąż nie wiemy jakiej płci jest Małe, ale imiona już mamy wybrane
Dla Niej - Kaja Sandra
Dla Niego - Szymon Jakub
Akceptacja obustronna, wszystko dogadane, jednak jakbym dostała jakiegoś "olśnienia" w kwestii imienia, to nie wykluczam renegocjacji
emalkadream
Fanka BB :)
Lidia mi się też bardzo podoba, moja babcia miała tak na imię. Ale M nie akceptuje.
linka1985
Fanka BB :)
Prawda jest taka ze wszystkie imiona są ładnie i niema co przejmować się otoczeniem .... U mnie wszyscy psioczyli na Cezary a jak się urodził to wszyscy Czarus i Czarus jak to pasuje do niego , dziś w szkole jest jedynym Czarkiem wszyscy wiedzą że to on łącznie z nauczycielami hi hi i żadnych przezwisko nie ma bo poco skoro ma orginalne imię i to wystarczy ... mało to gdzie nie idziemy wszyscy mu mówią ze ma piękne imię ..
martussia2203
Jestem MAMĄ!!♥
Nalcia jak mi się podoba Kaja! Ale mąż kręci nosem!! :/
U nas problem wielki z imieniem :/ Mój mąż chce Aleksandra, ale po moim trupie (jego była tak miała na imie)! On twierdzi, ze po prostu imie mu sie podoba, ale ja tam swoje wiem ;p
U nas problem wielki z imieniem :/ Mój mąż chce Aleksandra, ale po moim trupie (jego była tak miała na imie)! On twierdzi, ze po prostu imie mu sie podoba, ale ja tam swoje wiem ;p
martussia2203
Jestem MAMĄ!!♥
No szlag mnie trafi! Nic się mojemu mężowi nie podoba! Kompletnie nic!
nalcia
Zaciekawiona BB
No szlag mnie trafi! Nic się mojemu mężowi nie podoba! Kompletnie nic!
Czyżbyś właśnie prowadziła z Mężem zażartą dyskusję na ten temat?
martussia2203
Jestem MAMĄ!!♥
Tak i nic z tej dyskusji nie wyszło
Martusia walczysz z mężem? Może daj mu czas musi się osłuchać i oswoić z imieniem, które Tobie się podoba. W końcu się dogadacie Jeśli nie chcesz Aleksandry to może podziała jak powiesz, że strasznie długie i córce w szkole będzie ciężko się podpisywać na początku, tym bardziej jak nazwisko np macie też długie. Może podziała
reklama
martussia2203
Jestem MAMĄ!!♥
Mamusia on już nawet nie chce Aleksandry. On mówi, ze nic mu się nie podoba.
Podziel się: