reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciężkie wybory - imię dla Dziecka

Martusia z moim jest tak samo. Nic mu sie nie podoba. A co ja zaproponuje to odrzuca:(:(:(

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Dziewczyny u nas bylo podobnie... ale w koncu mowie dobrze to Ty zarzuc swoje propozycje, bo tez niby M dla chlopaca ja dla dziew... i na szczescie jakos strzelil w miare w takie imie ktore mnie tez odpowiada i jest kompromis :p
Nastepne "akcje" zaczna sie przy doborze chrzestnych :D

oj to ciężki orzech do zgryzienia, poszperajcie razem i może coś Wam wpadnie w oko i spodoba się :) Ale fakt trudny wybór, tym bardziej że to wybór na całe życie

Martini wywołuje Cię z imieniem jak już wiemy że chłopak :) oj i przy chrzestnych i przy samym chrzcie i przy imprezie :) moja mama np nie rozumie że ja myślę wcześniej bo jak zechce ochrzcic 1-2mies to kiedy mam na porodowce myśleć :d

U mnie zostanie chyba Miłosz - przekonałam chłopaków to powtarzają, że w brzuszku Miłoszek. Mężowi się nie podoba ale nic nowego nie proponuje wiec zostanie tak jak ja chce

reklama
U nas albo Iza albo Lidia, zależy jakie nam będzie pasować bardziej do małej. :)

Podoba mi się jeszcze Rozalia, Emilia ale mąż nie chce nawet słyszeć tych imion[emoji23]

Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50F przy użyciu Tapatalka

Do góry