reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciężkie wybory - imię dla Dziecka

aob66 no i piekne imiona wybraliście. PAulinka, Ola, Sylwia, Maja - moje faworytki:)
jejku dla dziewczynek tak łatwo o piękne imie...
czemu z chłopczykami tak ciężko idzie...

reklama
Basia mi to wlasnie jakos latwiej byloby dla chlopca :-)
Nikodem byl wybrany bez zbednych dyskusji ale jeszcze podoba mi sie Dominik, Jasiu, Oskar :-) aaa no i oczywiście Aleksander! :-D

Dziewczyny chwale sie! Narazie tym ze dzis w koncu zaczelismy z mezem wybierac imie bo zaczelam wierzyc ze bedzie coreczka :-)
ale to i tak latwe nie jest...
ustalilismy ze kazde z.nas wybierze po 3 imiona (takie ktore nie jest calkiem wykluczone przez druga osobe) i zapiszemy je na karteczkach a nasz Niko jakies wylosuje :-)
tak na marginesie ja otrzymalam imie w ten sam sposob :p

Maz wybral Joanna, Aleksandra i Paulina..
a ja nie wiem hehe :-)
Mysle nad Sylwia a Niko mial byc Maja.. sama nie wiem..
podoba mi sie tez Kamila (kojarzy mu sie tak ze nie powiem) i Pola - polo Market dla mojego meza haha :-)
jemu Aurelia ale na to sie w zyciu nie zgodze
Ja mam na imie Sandra i sasiadke ktora ciagle myli mnie z Sylwia hahah [emoji23][emoji23].

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja kiedys sluchalam jakiegos kabaretu dokladnie nie pamietam o co tam chodzilo z tym Szymonem,ale ze niby jak nie ma kto dac jak na imie to wlasnie daje Szymon i przez to mi obrzydlo ,bo mowie chyba faktycznie cos w tym jest a niby mi sie podobalo :p po za tym sporo mi sie wydaje tych Szymkow, ale my tez imiona wybralismy dosc czesto spotykane wiec... :)

reklama
U nas mój się uparł na Ize i już każdemu powiedział a mi się teraz zaczęło Lidka podobac hahaha :D

Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50F przy użyciu Tapatalka

Do góry