reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciężkie wybory - imię dla Dziecka

A mi dla córki więźniem podobało się imię nadzieja i jak na początku z moim rozmawialiśmy o imieniu to zawsze mówił ze mam sobie to wybić z głowy. . A w tej ciąży na początku powiedział ze juz nawet niech będzie Nadzieja byle by była córką ;) a tu psikus

reklama
U mnie będzie córcia i będzie miała na imię Klara:) siostra ze szwagrem tak dziwnie popatrzyli ale mam to gdzieś. Nam ma się to imię podobać.:)

mania2401 - wszystkim się nie dogodzi..... ja nawet nie słucham opinii otoczenia, jeszcze jakby rodzina miałaby mi wybierac imie dla dziecka.... padłabym normalnie!!!!

Ja mam Klara z bierzmowania [emoji14] a pamiętam że wywolywalo to kontrowersje w rodzinie. My nie mamy żadnych wspólnych typów. Tzn ja rzuucam jakieś propozycje ą mąż mówi że będziemy się zastanawiać jak poznamy płeć.

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Bardzo ładne imiona macie dla swoich dzieciaczków. My zastanawiamy się nad Julią, Leną i Zosią. Chociaż najbardziej skłaniamy się do Lenki. Ja marzyłam o Zosi ale mężowi się nie podoba. Lenka podoba się i mi i jemu więc mamy kompromis :)

A mój mąż taki szczęśliwy że zaczął na poważnie imię wybierać. I Anastazja poszła w odstawke nr 1 jest Natalia później Alicja i na końcu Aurelia. Jemu podoba się pierwsze mnie trzecie :)

Keejti to ja mam podobne gusta jak Twój mąż :) Natalka śliczne, Ala też ładne, a Aurelia jak dla mnie zbyt trudne do wymówienia.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Do góry