reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciężkie wybory - imię dla Dziecka

A mi dla córki więźniem podobało się imię nadzieja i jak na początku z moim rozmawialiśmy o imieniu to zawsze mówił ze mam sobie to wybić z głowy. . A w tej ciąży na początku powiedział ze juz nawet niech będzie Nadzieja byle by była córką ;) a tu psikus

reklama
U mnie będzie córcia i będzie miała na imię Klara:) siostra ze szwagrem tak dziwnie popatrzyli ale mam to gdzieś. Nam ma się to imię podobać.:)

mania2401 - wszystkim się nie dogodzi..... ja nawet nie słucham opinii otoczenia, jeszcze jakby rodzina miałaby mi wybierac imie dla dziecka.... padłabym normalnie!!!!

Ja mam Klara z bierzmowania [emoji14] a pamiętam że wywolywalo to kontrowersje w rodzinie. My nie mamy żadnych wspólnych typów. Tzn ja rzuucam jakieś propozycje ą mąż mówi że będziemy się zastanawiać jak poznamy płeć.

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Bardzo ładne imiona macie dla swoich dzieciaczków. My zastanawiamy się nad Julią, Leną i Zosią. Chociaż najbardziej skłaniamy się do Lenki. Ja marzyłam o Zosi ale mężowi się nie podoba. Lenka podoba się i mi i jemu więc mamy kompromis :)

A mój mąż taki szczęśliwy że zaczął na poważnie imię wybierać. I Anastazja poszła w odstawke nr 1 jest Natalia później Alicja i na końcu Aurelia. Jemu podoba się pierwsze mnie trzecie :)

Keejti to ja mam podobne gusta jak Twój mąż :) Natalka śliczne, Ala też ładne, a Aurelia jak dla mnie zbyt trudne do wymówienia.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Do góry