reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciężkie wybory - imię dla Dziecka

reklama
Widzę, że tu ogromna różnorodność jest. Z dziewczynką jakos nie mieliśmy problemu i będzie Aleksandra, choć zastanawialiśmy się na Helenka albo Liliana. Największy problem mamy z chłopakiem. Długo nie mogliśmy dojść do porozumienia i w drodze eliminacji został Mikołaj i Robert ale ze mam psa Mikiego to trochę głupio by to wyglądało jakbym zawołała Miki i przebiegnie dziecko A za nim pies[emoji12] Jeszcze ostatnio M wymyślił Karola ale stwierdziłam ze jak to będzie wyglądać jak Karolina będzie mieć syna Karola... No troche głupio.

Karola a dlaczego by nie Karol...;) Mam znajomą Aleksandre i mam syna Aleksandra, mieszkają w USA i tam piszą w skrócie na nią Alex i na niego Alex hehe, wynikają z tego niezłe śmieszne sytuacje

My zdecydowaliśmy sie na Aleksandra :-) bo bardzo dawno mi się to imię.... maz myslal jeszcze nad Leonardem czyli Leo :-) a dziewczynka miala byc Laura :-)

Moja ciotka dała swoim dzieciom na imie Karol i Karolina, a znam też takie małżeństwo:) Ale trzymam kciuki, że moze jednak ta księżniczka :) To tak jak u mnie, raczej chłopak, ale do połówkowych mam jeszcze malusieńką nadzieje ze moze ta księżniczka tez mi sie przytrafi.
Laura ślicznie, moi znajomi mają córcię Laurę.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

KArola ae my też myśleliśmy o Leonardzie :) Kiedys czytalam piękna książkę w której pojawił się Leonard- który był bardzo dobrym człowiekiem.. i jakos tak mi utkwiło :)

Aleksander też pieknie....

Leonard ma bardzo ładne znaczenie :-) tylko takie dosc ciężkie to imię a my mamy jeszcze ciezkie nazwisko i w poloczeniu wychodzi trochę przerost formy na trescia :-) maz jeszcze sobie Gabriel upodobal ale mi sie nie podobało to imię. Mi za to Marcel i Maksymilian ale on nie chce o tym slyszec :p wiec Aleksander to taki kompromis.:p

Co do dziewczyny to Laura bardzo mi sie podoba juz mam córeczkę Alicję ....ale nad dziewczynka nie mam juz co myslec bo to chłopczyk na 1000 procent :p

reklama
Karola u mnie też będzie Aleksander :) na początku zastanawialiśmy się nad Nikodemem albo Gabrielem ale jak mój raz strzelił Aleksander to tak już zostało :).

Do góry