reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciężkie wybory - imię dla Dziecka

reklama
Keejti i Preniceseczka - padlam z Was :)
U nas chyba stanelo na Lidii :) a co do chlopca Michał lub bede walczyc o Tymka. Walke zaczne jak sie okaze ze chlopiec wczesniej szkoda sliny :p

Hehe Martini :) mi też się Tymek podoba ale stanęło na ignacym

A mi się kiedyś Krzyś i Ernest podobało. Do czasu tego filmiku ;)

Ojojojojoj Dziewczyny, my od początku mówiliśmy ze jak będzie dziewczynka to Maja, a jak się już okazało ze na 100% córeczka to mimochodem powiedziałam ze bardzo mi się Hania podoba i przyszły tatuś i teściowa oszaleli z radości :D wiec imienne rozterki juz za nami, zostaje Hania :D

Martini ja mam córkę Blanke ale przez trzy lata jej życia jeszcze nie zrymowalam z pianką :p Teraz już będzie mi się z Tobą kojarzyć :p

Co do nadawania dwóch imion- córeczka ma dwa. Drugie imię odziedziczyla po zmarłej siostrze męża. Kolejne dziecko (kimkolwiek jest) będzie mieć jedno :)

Kejti Anastazja pięknie!! Mój niestety nie zgadza się na to imię w przypadku gdyby była dziewczynka :/

Tez nie lubię popularnych imion, ale co zrobic jak czasami żadne inne nie pasuje. Jak chodziłam z brzuchem to żadne inne imie jak Filip mi do tego brzusia nie pasowało. Teraz jeszcze nie wiemy, ale Antoś ślicznie i tez bierzemy pod uwagę.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Ja zastanawiałam się jedynie nad imionami dla dziewczynek i myślałam nad Alicją, ale potem wpadła mi do głowy Sandra.... a, że będzie chłopak to jednak trzeba rozmyślać nad męskim i tak myślę nad Erykiem..coś prostego, normalnego i nie za bardzo popularnego. Mężowi za bardzo nie pasuje ale...;) poczekamy zobaczymy

Do góry