reklama
linka1985
Fanka BB :)
Co do imion jak moja mama urodziła bliźniaki syna i córkę ( syn rodzynek ) nas 5 dziewczyn , mieli mieć na imię Adam i Ewa , ale tatę poniosło ze szczęścia i poszedł zapisać dzieci w blogim stanie i zapisał Ilona i Marcin
MartiniM
Tego sie boje najbardziej Juz tyle razy slyszalam o takich sytuacjachCo do imion jak moja mama urodziła bliźniaki syna i córkę ( syn rodzynek ) nas 5 dziewczyn , mieli mieć na imię Adam i Ewa , ale tatę poniosło ze szczęścia i poszedł zapisać dzieci w blogim stanie i zapisał Ilona i Marcin
emalkadream
Do pól roku można zmienić [emoji5] moja siostra w tamtym roku zmieniała z Ksawery na Bruno [emoji5]
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
linka1985
Martini koniec końców moje rodzeństwo było zadowolone z takiego obrotu sprawy i nie wyobrażają sobie jakby mieli mieć inne imiona
D
Deleted member 158337
Gość
Martini mojemu podoba się Bianka, a ja znów mówię do niego od razu ",Bianka pianka " więc nie tylko twój ma takie myślenie. A z drugiej strony dzieci do każdego imienia wymyśla rym.
Co do mówienia po drugim imieniu to też znam takie sytuacje dlatego u nas będzie tylko jedno
Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50F przy użyciu Tapatalka
Co do mówienia po drugim imieniu to też znam takie sytuacje dlatego u nas będzie tylko jedno
D
Deleted member 158337
Gość
Jestem taki zdania jak Ty. Moja teściowa wiecznie ma problemy bo albo odwrotnie wpiszą albo wgl inne imię
reklama
Keejti-93
Odnośnie imion.
A u nas też jedno będzie. A jak Julka zapisywalam facet w okienku myślał że Julia. A i jak do lekarza gdzieś przez tel zapisuje to też często. Już teraz zawsze powtarzam że n na końcu i że chlopiec:d
U nas chyba stanęło na Anastazji. Ja bym chciała Łucja a ostatnio rzuciłam Jadzia i mój wysmial ;d
Podziel się: