reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciężkie wybory - imię dla Dziecka

Mój dzisiaj jeszcze dorzucil Ige, i dalej gada O tej Biance. Hehehe a ja już się do Izy przyzwyczailam ;)

reklama
Nika-syn nie, maz hihihi wszyscy mowia do niego Adi tylko ja pelne imie wymawiam :-) pierwsze dzieciatko nosze w brzuszku:-) a co do Milosza to zdrobnienie chyba Milek :-) ostatnio ktoras listopadowka pisala ze jej dziecko tak ladnie zdrabnia imie swojego przedszkolnego kolegi:-)

Ziemniaczek a ja mojego do Fabiana przekonać nie moge :( a strasznie mi sie podoba :(:(

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Jakiś czad temu moj przed meczem powiedział, że jak Lewy strzeli bramkę to bedzie Robert, na szczescie nie strzelił. Mimo, że imie samo w sobie podoba to jakoś nie pasuje mi do mojego dziecka.

Fabian ślicznie, moja mama dzisiaj podpowiadała mi, ze moze Fabian. Moj kiedyś zażartował, ze bedzie Franek, a ona całej rodzinie juz opowiedziała o małym Franiu. Franek fajnie ale mnie jakoś tez nie za bardzo podchodzi.
Ostatnio za mna cały czas chodzi Antek, wiem, że duzo jest Antków, ale hmmm zobaczmy...

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Ze mnie przyjaciółka się "śmieje" i ciągle pyta co u Franka :) ale mi Franciszek tak średnio pasuje.. Robert jest śliczne, bardzo męskie, ale ma kiepskie zdrobienia :/ a Fabian mojemu TŻ kojarzy się z .. Pawianem :( i odrzucił bezdyskusyjnie.. A my szukamy imienia tak długo aż nam obojgu będzie isę podobało :) Więc nadal nie wiemy :)

U nas na Roberta, mówiliśmy Robus :-) później w szkole mówili Robson. A jak chcemy go wkurzyc to Robercik ;)

Ja się cieszę że mojemu się też podoba więc nie będzie kłótni. Podoba mi się też Marcel i Oliwier ale siostry synowie już mają więc zostaje mi Fabianek oczywiście jak będzie synek

reklama
Do góry