reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciężarówki ze Śląska

reklama
Witajcie,
należę do Waszego grona, miło mi Was wszystkie poznać.
Mieszkam w Gliwicach, czy jest ktoś może z Gliwic?

Witam
Dopisuję się do wątku. Jestem mamą 6 tygodniowego Maksa z Katowic więc mam jeszcze świeże informacje szpitalne jakby co :)
pozdrawiam

Witajcie:-)

Karolina- W jakim szpitalu rodziłaś? Jak sobie radzisz jako świeżo upieczona mama?

Ja rodziłam w kolejowym na Ligocie. Spędziłam tam prawie 3 tygodnie i mogę szczerze polecić. Poród, choć bolał jak jasna ch.... to jednak wspominam jako świetny. A teraz radze sobie tak sobie. Jeszcze oswajam się z tym wywróconym do góry nogami światem ale powoli wszystko sie normuję. Przekształciłam się już w zombi i mogę funkcjonować bez snu. A skarbek rośnie i dostarcza coraz więcej radości. Od kilku dni sie do nas uśmiecha:-).

jestem w 24 tygodniu, termin na 13.03, ale mówiąc szczerze już się nie mogę doczekać:)
póki co - wijemy gniazdko, kupujemy wyprawkę.
a propos - jakich firm wózki polecacie?

zamierzam rodzić w Chorzowie, moja lekarka tam pracuje, a jak wiadomo - zawsze lepiej za swoim lekarzem. A Wy gdzie planujecie? Na marcóweczki zajrzę z pewnością, ale teraz mam małe zamieszkanie remontowe w domu i brakuje czasu. Pozdrawiam weekendowo:)

Jezu dziewczyny nawet nie mowcie mi o remontach!! W ciagu pol roku przezyłam 2 remonty i wiecej NIE CHCE ! Mieszkanko mamy zrobione od podstaw i mam nadzieje ze przez najblizsze 10 lat nie trzeba bedize nic robic, no opróc\z pokoiku dla naszej Natali ale to sama przyjemnosc :-):-)

reklama
My ciągle coś robimy, ale to za moją przyczyną, lubię zmiany :) mój facet nie bardzo, poza tym mieszkanko małe, więc trzeba to jakoś logicznie rozplanować.O mebelkach dla Małego mogę zapomnieć - nie zmieszczą się:) Że Aguś będzie miała córkę doczytałam, a Ty Monia kogo oczekujesz? Nie sądziłam, że wybór imienia będzie tak trudny:)

Do góry