silvii28
Fanka BB :)
Świetny wybór!!!!!ja właśnie taki zamówiłam (termin mam na 12 marca), bo mam koleżankę, która posiada właśnie wózeczek Roana, tylko Rocco, ale konstrukcja ta sama. Mogę Ci powiedzieć, że maleńka córeczka mojej koleżanki czuje się w nim jak ryba w wodzie: przestronna gondola, więc dzidziuś ma miejsce żeby poruszyć rączkami i nóżkami, a nie leżeć zapakowany nieruchomo, po drugie- wahacze, które powodują, że wózek ma ZNAKOMITĄ!!!! amortyzację! nie ma żadnego problemu na naszych nierównym chodnikach, podjazd na krawężniki jest bezproblemowy. Ze względu na duże pompowane koła można z nim także zjechać bez problemu z kilku schodów. Jak podczas spacerów z koleżanką obserwowałam inne wózki, to w nich dzieciątka całe się trzęsły na nierównościach, a malutka Hania jedzie sobie jak księżniczka. Poza tym ta duża gondola jak najbardziej się sprawdzi u mnie, bo przecież w marcu trzeba będzie zapakować dzieciątko w kombinezon i śpiworek albo kocyk;-)nigdy w zyciu nie kupiłabym mondego trójkołowca z małą gondolą, w której dzidziuś mało co się mieści i twardą ramą.My też już ciuszki mamy, część sami kupiliśmy (tak trudno się powstrzymać), część dostałam od siostry. Kupiłam też akcesoria do pielęgnacji typu frida, termometr do czoła, wałeczki do spania, etc. Rozglądamy się za wózkiem, do kupienia zostało jeszcze łóżeczko, kosmetyki i chyba tyle. Nawet szlafrok sobie sprawiłam do szpitala, mimo, że do tej pory nie używałam, ale do tej pory nie byłam też w szpitalu. Każdego miesiąca staram się coś dokupić, bo ceny zabójcze.Jakie wózki polecacie dziewczyny? Zastanawiam się nad wózkiem typu Roan Marita, podobno świetny na miejskie warunki.

P.S. na różnych forach nie spotkałam się praktycznie ze złymi komentarzami na temat Marity, więc to chyba też coś znaczy;-)życzę Ci łatwego wyboru:-)