reklama
Skoro ja mogłam karmić na paroksetynie, to na sertalinie tym bardziej można. Zresztą mój psychiatra powiedział, że na sertalinie jak najbardziej, bo jest najbezpieczniejsza.Czy któraś mamcia karmi piersia na sertralinie? Wszystko ok? Nie biorę już prawie tydz tzn zaraz od porodu asentry i czuję się do dupy.. Polozna kazala wrócić do leków a ja jakoś boję się o mala..
L
Lebkuchen_mum
Gość
Nie wiem czy to do mnie bo nie oznaczylas ale jesli tak to z synkiem wszystko w porzadkuZdrowia, a jak dzidzia?
Jednak synek??? Jeszcze kiedyś na poczatku pamiętam że miała być chyba córeczkaNie wiem czy to do mnie bo nie oznaczylas ale jesli tak to z synkiem wszystko w porzadku
L
Lebkuchen_mum
Gość
Lekarz sam nie wiedzial wtedy, sprzet z przed 20 lat wiec tam mozna bylo wszystko zobaczyc w 19tc sie dowiedzialam ze synek, teraz mam juz potwierdzone przez 4 lekarzy ze chlop jak nicJednak synek??? Jeszcze kiedyś na poczatku pamiętam że miała być chyba córeczka
Skoro ja mogłam karmić na paroksetynie, to na sertalinie tym bardziej można. Zresztą mój psychiatra powiedział, że na sertalinie jak najbardziej, bo jest najbezpieczniejsza.
Tym bardziej ze cala ciaze brałam hmmm chyba wezme
Hej, nie odzywalam sie bo ciagle pracuje i nie mam kiedy. Moj ostatni post chyba dotyczyl tego ze na pierwszej wizycie u lekarza nie bylo jeszcze tętna płodu. 8 pazdziernika okazało sie ze jest, i krwiak dalej jest, zadnych plamien nie ma. Teraz mam wizyte 3 listopada. Jesli chodzi o nerwice to psychika moja dalej na dnie. Mialam teleporade w piątek u psychiatry i dostalam hydroxyzyne 10 na noc bo ciezko mi zasnąć mam takie nerwy w nogach. W ogole ciagle jestsm wkur... wyzywam sie na wszystkim i na wszystkich. Dokladnie tak samo jak przed leczeniem. Jedyne co to nie mam objawow fizycznych nerwicy. Lekarka nie za bardzo chce włączać znow leczenie. Tylko ze ja nid wyobrażam sobie w ogole co dalej będzie.
Ja bralamDziewczyny ktoras z was niedawno mi pisala ze brała paroksetyne w ciazy....
reklama
Kasiu mogłabyś mi powiedziec co sie działo takiego ze brałaś? I czy od początku ciazy ?Ja bralam
Podziel się: