Nic, a nicA jak karmiłaś na lekach to z dzieckiem było wszystko ok? Nie zauważyłaś nic? Wzięłam wczoraj tabletkę po rozmowie z lekarka noworodków a dziś dałam malej trochę possac cyca bo bardzo się domagała [emoji2368][emoji2368][emoji2368] mam nadzieję że nie będzie jej nic
reklama
elexis84
Początkująca w BB
Zgadzam SięDlatego, że polscy psychiatrzy nie aktualizuje swojej wiedzy
Mam dokładnie to samoDziewczyny męczę się. Niedługo poród , a mi towarzyszy tyle lęków. Największy teraz, że nie pokocham dziecka , nie zajmę się nim ...nie umiem sobie poradzić [emoji17]
To Twoja pierwsza ciąża? Takie obawy są normalne, bo to będzie dla Ciebie nowa sytuacja, ale wierz mi, zdaj się na swój organizm, on sam załatwi wszystko.Dziewczyny męczę się. Niedługo poród , a mi towarzyszy tyle lęków. Największy teraz, że nie pokocham dziecka , nie zajmę się nim ...nie umiem sobie poradzić [emoji17]
Na za tydzień. Wysiadam już po prostu i ryczeć mi się chce od tych lęków :/. Gdybym tylko umiała wyłączyć głowę, zdystansować się, nie umiem. Nie mam nawet z kim za bardzo o tych lękach pomówić bo kto zrozumie ...przecież dziecko powinno się kochać od kreski na teście, ciążę powinno się tak , a nie inaczej przeżywać itd. itp. Zdaję sobie sprawę, że to mogą być też hormony teraz , ale czy to możliwe, że hormony też tak wpływają na to ? Czego Ty się boisz ? Bierzesz jakieś leki ? Terapia? Ktoś Cię wspiera w tym?Mam dokładnie to samobardzo sie boje !!! Cc ok 10go listopada ... na kiedy ty masz termin?
Tak, pierwsza . Nie umiem się zdystansować ...tak jak mówisz, to coś nowego dlatego takie trudne bo niewiadoma itd. :/To Twoja pierwsza ciąża? Takie obawy są normalne, bo to będzie dla Ciebie nowa sytuacja, ale wierz mi, zdaj się na swój organizm, on sam załatwi wszystko.![]()
Doskonale Cię rozumiem, ja płaczeTak, pierwsza . Nie umiem się zdystansować ...tak jak mówisz, to coś nowego dlatego takie trudne bo niewiadoma itd. :/
bije drugą, czuję że bardzo chce drugiego dziecka, ale też się boję.
reklama
Tzn. jesteś już w ciąży czy planujesz ? Czego się boisz najbardziej ?Doskonale Cię rozumiem, ja płacze
bije drugą, czuję że bardzo chce drugiego dziecka, ale też się boję.
Podziel się: