reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciężarówki z nerwicą

reklama
Dziewczyny męczę się. Niedługo poród , a mi towarzyszy tyle lęków. Największy teraz, że nie pokocham dziecka , nie zajmę się nim ...nie umiem sobie poradzić [emoji17]

Dziewczyny męczę się. Niedługo poród , a mi towarzyszy tyle lęków. Największy teraz, że nie pokocham dziecka , nie zajmę się nim ...nie umiem sobie poradzić [emoji17]
To Twoja pierwsza ciąża? Takie obawy są normalne, bo to będzie dla Ciebie nowa sytuacja, ale wierz mi, zdaj się na swój organizm, on sam załatwi wszystko. :)

Mam dokładnie to samo :( bardzo sie boje !!! Cc ok 10go listopada ... na kiedy ty masz termin?
Na za tydzień. Wysiadam już po prostu i ryczeć mi się chce od tych lęków :/. Gdybym tylko umiała wyłączyć głowę, zdystansować się, nie umiem. Nie mam nawet z kim za bardzo o tych lękach pomówić bo kto zrozumie ...przecież dziecko powinno się kochać od kreski na teście, ciążę powinno się tak , a nie inaczej przeżywać itd. itp. Zdaję sobie sprawę, że to mogą być też hormony teraz , ale czy to możliwe, że hormony też tak wpływają na to ? Czego Ty się boisz ? Bierzesz jakieś leki ? Terapia? Ktoś Cię wspiera w tym?

reklama
Do góry