Nic, a nicA jak karmiłaś na lekach to z dzieckiem było wszystko ok? Nie zauważyłaś nic? Wzięłam wczoraj tabletkę po rozmowie z lekarka noworodków a dziś dałam malej trochę possac cyca bo bardzo się domagała [emoji2368][emoji2368][emoji2368] mam nadzieję że nie będzie jej nic
reklama
elexis84
Początkująca w BB
Zgadzam SięDlatego, że polscy psychiatrzy nie aktualizuje swojej wiedzy
Mam dokładnie to samo bardzo sie boje !!! Cc ok 10go listopada ... na kiedy ty masz termin?Dziewczyny męczę się. Niedługo poród , a mi towarzyszy tyle lęków. Największy teraz, że nie pokocham dziecka , nie zajmę się nim ...nie umiem sobie poradzić [emoji17]
To Twoja pierwsza ciąża? Takie obawy są normalne, bo to będzie dla Ciebie nowa sytuacja, ale wierz mi, zdaj się na swój organizm, on sam załatwi wszystko.Dziewczyny męczę się. Niedługo poród , a mi towarzyszy tyle lęków. Największy teraz, że nie pokocham dziecka , nie zajmę się nim ...nie umiem sobie poradzić [emoji17]
Na za tydzień. Wysiadam już po prostu i ryczeć mi się chce od tych lęków :/. Gdybym tylko umiała wyłączyć głowę, zdystansować się, nie umiem. Nie mam nawet z kim za bardzo o tych lękach pomówić bo kto zrozumie ...przecież dziecko powinno się kochać od kreski na teście, ciążę powinno się tak , a nie inaczej przeżywać itd. itp. Zdaję sobie sprawę, że to mogą być też hormony teraz , ale czy to możliwe, że hormony też tak wpływają na to ? Czego Ty się boisz ? Bierzesz jakieś leki ? Terapia? Ktoś Cię wspiera w tym?Mam dokładnie to samo bardzo sie boje !!! Cc ok 10go listopada ... na kiedy ty masz termin?
Tak, pierwsza . Nie umiem się zdystansować ...tak jak mówisz, to coś nowego dlatego takie trudne bo niewiadoma itd. :/To Twoja pierwsza ciąża? Takie obawy są normalne, bo to będzie dla Ciebie nowa sytuacja, ale wierz mi, zdaj się na swój organizm, on sam załatwi wszystko.
Doskonale Cię rozumiem, ja płaczeTak, pierwsza . Nie umiem się zdystansować ...tak jak mówisz, to coś nowego dlatego takie trudne bo niewiadoma itd. :/
bije drugą, czuję że bardzo chce drugiego dziecka, ale też się boję.
reklama
Tzn. jesteś już w ciąży czy planujesz ? Czego się boisz najbardziej ?Doskonale Cię rozumiem, ja płacze
bije drugą, czuję że bardzo chce drugiego dziecka, ale też się boję.
Podziel się: