Julka89.89
Cudzie trwaj..
Dziewczyny czy wy też odliczacie każdy dzień jakby był na wagę złota?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Miałam podobnie lekarz wystawił mi receptę miesiąc temu a ja dopiero od tyg biorę leki. Obecnie biorę zoloft i tez bardzo się bałam o maluszka, ale lekarz mnie uspokoiłHej. Mam od jutra zacząć brać paroxetyne 20mg. Bierze badz brala ktoras w ciazy? Inne z ssri bardzo zle na mnie wplywaja wiec psychiatra zaproponowal te. Twierdzi iz moge je brac, dzidziusiowi nic nie bedzie (jestem w 19 tygodniu) no i generalnie zebym sie nie przejmowala...ale szczerze mowiac to sie boje...jednak wiem ze nie jestem w stanie juz dluzej bez lekow funkcjonowac. Recepte mialam wykupic 2 tygodnie temu ale zwlekalam bo sie balam jednak nie mam wyjscia...
Ja juz ponad 3miesiace biore Asertin i za duzej poprawy nie widze zza niedlugo bede musiala odstawic lub zmiejszyc dawke. Zamiennik Zoloftu to Asertin tak?? Jaka dawke Zoloftu bierzesz??Miałam podobnie lekarz wystawił mi receptę miesiąc temu a ja dopiero od tyg biorę leki. Obecnie biorę zoloft i tez bardzo się bałam o maluszka, ale lekarz mnie uspokoił
Ja juz ponad 3miesiace biore Asertin i za duzej poprawy nie widze zza niedlugo bede musiala odstawic lub zmiejszyc dawke. Zamiennik Zoloftu to Asertin tak?? Jaka dawke Zoloftu bierzesz??
Jejku jak ja Cię rozumiemJejku jak ja bym chciała coś wziąć żeby choć przez 2-3 dni poczuć się lepiej
U mnie było w miarę stabilnie do 27 tc.. Od 28 się zaczęło no ale jeszcze 3 tygodnieJejku jak ja Cię rozumiem
podziwiam, że wytrzymałyście już tyle czasu. Jak ja sobie pomyslę że to dopiero 5 tydzień to... masakra jkas!! jak j to wytrzymam? jak mam wrażenie jakbym juz wiedziała i meczyła się od miesiecy !!