reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciężarówki z nerwicą

reklama
Ja bardziej odliczam kazda minute do dnia kiedy poczuje sie lepiej psychicznie 😊 wtedy bede odliczac dni do porodu tak w 38-39 tyg bym mogla urodzic obecnie jestem w 33 tygodniu. Pozdrowionka dziewczyny 3majmy sie dzielnie 💪

ja już nie wiem co robić żeby nie zwariowac. Mam od paru dni tak koszmarne wzdęcia brzucha że naprawde momentami wydaje mi sie ze albo zwariuje albo zemdleje :( Wydawac by sie mogło ze taka błaha rzecz jak wzdęcia ale mnie rpzy moim jelicie drazliwym nasililo sie to wielokrotnie i uwieerzcie wole juz nudnosci całodzienne bo ten bol zagazowanegobrzucha juz mnie wykancza :( I nic nie chce pomoc. Juz tak uwazam z jedzeniem ze to chyba musi byc na tle nerwowym :( biore ciepłe kąpiele, espumisan, duzo pije, nic nie pomaga. Maz chcial mi kupic jakas herbatke na wzdecia dla ciezarnych, w aptece babka sie chyba wystraszyla ze to sam poczatek i nic nie dała, trzeba sie kontaktowac z lekarzem a ona tyko dała miete i espumisan :( Ja pierdziele ilez to mozna wytrzymac gdy tak czujesz jakby ci jelita peknac miały

Hej. Mam od jutra zacząć brać paroxetyne 20mg. Bierze badz brala ktoras w ciazy? Inne z ssri bardzo zle na mnie wplywaja wiec psychiatra zaproponowal te. Twierdzi iz moge je brac, dzidziusiowi nic nie bedzie (jestem w 19 tygodniu) no i generalnie zebym sie nie przejmowala...ale szczerze mowiac to sie boje...jednak wiem ze nie jestem w stanie juz dluzej bez lekow funkcjonowac. Recepte mialam wykupic 2 tygodnie temu ale zwlekalam bo sie balam jednak nie mam wyjscia...
Miałam podobnie lekarz wystawił mi receptę miesiąc temu a ja dopiero od tyg biorę leki. Obecnie biorę zoloft i tez bardzo się bałam o maluszka, ale lekarz mnie uspokoił

Miałam podobnie lekarz wystawił mi receptę miesiąc temu a ja dopiero od tyg biorę leki. Obecnie biorę zoloft i tez bardzo się bałam o maluszka, ale lekarz mnie uspokoił
Ja juz ponad 3miesiace biore Asertin i za duzej poprawy nie widze zz😕a niedlugo bede musiala odstawic lub zmiejszyc dawke. Zamiennik Zoloftu to Asertin tak?? Jaka dawke Zoloftu bierzesz??

Jejku jak ja bym chciała coś wziąć żeby choć przez 2-3 dni poczuć się lepiej :(
Jejku jak ja Cię rozumiem :(
podziwiam, że wytrzymałyście już tyle czasu. Jak ja sobie pomyslę że to dopiero 5 tydzień to... masakra jkas!! jak j to wytrzymam? jak mam wrażenie jakbym juz wiedziała i meczyła się od miesiecy !!

Jejku jak ja Cię rozumiem :(
podziwiam, że wytrzymałyście już tyle czasu. Jak ja sobie pomyslę że to dopiero 5 tydzień to... masakra jkas!! jak j to wytrzymam? jak mam wrażenie jakbym juz wiedziała i meczyła się od miesiecy !!
U mnie było w miarę stabilnie do 27 tc.. Od 28 się zaczęło no ale jeszcze 3 tygodnie

reklama
U mnie od poczatku bylo niestety fatalnie😖 i jakos przetrzymalam jutro zaczynam 34 tydzien ...i dalej daje rade bo musze😊wiec i Ty dasz zoobaczysz.... powoli z dnia na dzien ... a moze Tobie pozniej to przejdzie i poczujesz sie lepiej ... nigdy nic nie wiadomo .... trzeba byc silnym i wierzyc ze nic nam sie nie stanie...!!!!!!

Do góry