Złotopolska
Zaangażowana w BB
A to dlaczego wywolywany?? Jesli moge zapytac??Raczej naturalny, tylko prawdopodobnie wywoływany jeżeli się nie rozkręci do 38 tc
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A to dlaczego wywolywany?? Jesli moge zapytac??Raczej naturalny, tylko prawdopodobnie wywoływany jeżeli się nie rozkręci do 38 tc
Oooooooo to chociaz jakas dobra wiadonosc ze moze i mi po porodzie tez to wszystko minie tak o tym marze i na to tylko licze! A rodzilas naturalnie czy cesarka?? Bralas jeszcze jakies inne leki w ciazy oprocz benzo???
A czy przy tych atakach spina Ci się brzuch? Czujesz że dzidzia to odczuwa?To co napisalam wczesniej, ale wtedy gdy musze wezwac karetke to juz nie daje rady po prostu objawy są tak silne. Dodatkowo arytmia i drgawki.
Wczesniej nie czulam ale od kad zaczelam 19tc to mi sie czasem spina ale biore magnez w duzej dawce, odpoczywam i jest dobrze.A czy przy tych atakach spina Ci się brzuch? Czujesz że dzidzia to odczuwa?
A jak sobie radzisz ze stresem u lekarza?Wczesniej nie czulam ale od kad zaczelam 19tc to mi sie czasem spina ale biore magnez w duzej dawce, odpoczywam i jest dobrze.
Nie czuje u lekarza stresu akurat.A jak sobie radzisz ze stresem u lekarza?