Julka89.89
Cudzie trwaj..
Dokładnie. Po jakimś czasie moze byc całkiem ok. Nie ma co zakładać najgorszego..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie to inaczej aposerta z tym ze zoloft to oryginał. Biorę 25mg rano i 25mg wieczorem od półtora tygodnia i dalej mam lęki gdy przysnę w dzień lub w nocy to budzę się z szybko bijącym sercem i wtedy mam atak panikiJa juz ponad 3miesiace biore Asertin i za duzej poprawy nie widze zza niedlugo bede musiala odstawic lub zmiejszyc dawke. Zamiennik Zoloftu to Asertin tak?? Jaka dawke Zoloftu bierzesz??
Jak tam samopoczucie bierzesz leki ?Nie czuje u lekarza stresu akurat.
Nie bioreJak tam samopoczucie bierzesz leki ?
W miarę, wczoraj super. W tej chwili czuję spadek formy [emoji2368][emoji2356]Dziewczyny jak samopoczucie?
Znam to bardzo dobrze. Od początku ciąży jestem sama w domu po 10-12 godzin w nerwicy mi to totalnie nie pomaga.Ehh mój mąż wrócił do pracy po urlopie a ja muszę znowu się przyzwyczaić do bycia samej w mieszkaniu