Edzik36
Fanka BB :)
i jak po rakim ataku możesz normalnie funkcjonować?Ja dzisiaj tez kiepsko, jak wczoraj mnie złapalo wieczorem, pol nocy nieprzespanej i ciagle trzyma
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
i jak po rakim ataku możesz normalnie funkcjonować?Ja dzisiaj tez kiepsko, jak wczoraj mnie złapalo wieczorem, pol nocy nieprzespanej i ciagle trzyma
A ty jak tam jest trochę lepiej czy nie bardzo?Ja dzisiaj tez kiepsko, jak wczoraj mnie złapalo wieczorem, pol nocy nieprzespanej i ciagle trzyma
Coś Ty... ja mam nasilone strasznie lęki po takim napadziei jak po rakim ataku możesz normalnie funkcjonować?
Niby wczoraj bylo ok. Ale jak moj parntner poinformowal mnie wieczorem ze dzisiaj wyjezdza wpadlam w panike i zaczelam histeryzowac... strasznie sie wystraszylam bo az niedobrze mo sie robilo musialam wyjsc na powietrze.. no i przez to wszystko dzisiejszy dzien jest taki jaki jestA ty jak tam jest trochę lepiej czy nie bardzo?
Napisane na SM-J100H w aplikacji Forum BabyBoom
Najwazniejsze ze wszystko ok u Was i zaraz finałSorki że się nie odzywalam ale od rana mam kroplowki, pompę, usg, ktg i znowu usg mała mi się wcale nie rusza i dlatego te wszystkie badania tętno jest w porządku tylko się nie rusza na usg było widać że ziewala wczoraj dali mi sterydy na rozwój plucek i prawdopodobnie po tym jest taka wyciszona
Planują na środę albo czwartek rozwiązanie ale zobaczymy czy tak będzieNajwazniejsze ze wszystko ok u Was i zaraz finał
Nie może z tobą ktoś zamieszkać pod nieobecność partnera np mama albo siostra jakaś koleżankaNiby wczoraj bylo ok. Ale jak moj parntner poinformowal mnie wieczorem ze dzisiaj wyjezdza wpadlam w panike i zaczelam histeryzowac... strasznie sie wystraszylam bo az niedobrze mo sie robilo musialam wyjsc na powietrze.. no i przez to wszystko dzisiejszy dzien jest taki jaki jest
Tal chyba wlasnie zrobimy jak juz zacznie na dobre wyjezdzac w kolejnym mies. Ale chodzi o to ze ja teraz bedac w ciazy z tymi lekami najbezpieczniej czuje sie wlasnie przy nim, i tylko przy nim potrafię sie calkowicie wyciszyc.. to tak jakbym byla calkowicie uzalezniona od niego w tym momencie:/Nie może z tobą ktoś zamieszkać pod nieobecność partnera np mama albo siostra jakaś koleżanka
a wspomagasz się jakimiś tabletkami?Coś Ty... ja mam nasilone strasznie lęki po takim napadzie
Trzymam kciuki żebyś w spokoju urodziła.Jesteś na jakiś antydepresantach czy musiałaś odstawić?Sorki że się nie odzywalam ale od rana mam kroplowki, pompę, usg, ktg i znowu usg mała mi się wcale nie rusza i dlatego te wszystkie badania tętno jest w porządku tylko się nie rusza na usg było widać że ziewala wczoraj dali mi sterydy na rozwój plucek i prawdopodobnie po tym jest taka wyciszona