Nie skutki uboczne są tylko na początku brania leków nie przy zwiększaniu bo organizm już przyzwyczajony do nich . Dobrze ze nie masz objawów somatycznych to już dużo . A myśli ciągle są . Przeczytaj tą książkę Pokonalem Nerwicę naprawdę pomaga walczyć z myślami i nauczyć kierować je gdzie indziej .Aaaaa no I czy moze wiecie czy przy zwiekszaniu dawki znowu beda nasilone leki I skutki uboczne jak bezsennosc?
reklama
Anetkaa121
Zaangażowana w BB
Mam tą książkę,czytałam. Jest dobra,ale wlasnie teraz jakoś trudno mi przestawić myślenie......pierwszy raz mam takie mysli ze zycie jest bez sensukitu,co gorsza takie mysli a jestem w drugiejdrugiej ciazy
edycia1611
Początkująca w BB
Hej i co będziesz miała dziewczynkę czy chłopczyka?Mam tą książkę,czytałam. Jest dobra,ale wlasnie teraz jakoś trudno mi przestawić myślenie......pierwszy raz mam takie mysli ze zycie jest bez sensukitu,co gorsza takie mysli a jestem w drugiejdrugiej ciazy
Napisane na SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
Tez miałam takie myśli narazie trochę spokoju ale i tak się boję że wrócą. Chciałam tej ciąży a jak już zaszlam to bylam zła na siebie płakałam i strasznie się bałam co to będzie . Teraz powoli się oswajam . w którym jesteś tygodniu ?Mam tą książkę,czytałam. Jest dobra,ale wlasnie teraz jakoś trudno mi przestawić myślenie......pierwszy raz mam takie mysli ze zycie jest bez sensukitu,co gorsza takie mysli a jestem w drugiejdrugiej ciazy
Ja chętnie przeczytam ksiazke! A gdzies w internecie jest moze ona dostępna w pdf? Czy musze smignac do empiku?Nie skutki uboczne są tylko na początku brania leków nie przy zwiększaniu bo organizm już przyzwyczajony do nich . Dobrze ze nie masz objawów somatycznych to już dużo . A myśli ciągle są . Przeczytaj tą książkę Pokonalem Nerwicę naprawdę pomaga walczyć z myślami i nauczyć kierować je gdzie indziej .
Anetkaa121
Zaangażowana w BB
Ja ją zamawiałam przez internet, teraz będę miała chłopczyka, ciaza byla nieplanowana tym bardziej ze corka ma prawie 17 miesiecy. Ale nie miaalam.az takich lekow,depresji do 6 miesiaca,nawet cieszylam sie I nie moglam.doczekac usg kiedy mialam.sie dowiedziec plci. A teraz nic mi sie nie chce zmuszam sie do wszystkiego, zalamka. Jestem w 29 tyg.
Może to już tez zmęczenie ciążą.Ja ją zamawiałam przez internet, teraz będę miała chłopczyka, ciaza byla nieplanowana tym bardziej ze corka ma prawie 17 miesiecy. Ale nie miaalam.az takich lekow,depresji do 6 miesiaca,nawet cieszylam sie I nie moglam.doczekac usg kiedy mialam.sie dowiedziec plci. A teraz nic mi sie nie chce zmuszam sie do wszystkiego, zalamka. Jestem w 29 tyg.
Anetkaa121
Zaangażowana w BB
Nie wiem ale mam wyrzuty sumienia ze sie nie ciesze dzidkiem,tylko martwie.sie jak sie.bede czula po porodzie I ze teraz moje samopoczucie jest takie kiepskie
reklama
Ja tez się ciągle zamartwiam a mam jeszcze 5 miesięcy przed sobąNie wiem ale mam wyrzuty sumienia ze sie nie ciesze dzidkiem,tylko martwie.sie jak sie.bede czula po porodzie I ze teraz moje samopoczucie jest takie kiepskie
Podziel się: