reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciężarówki z nerwicą

Jak tam dziewczyny? mnie po śniadaniu meczy okropna zgaga renni nie pomaga już mnie cały przelyk boli za tydzień wizyta nie mogę się doczekać będę wiedzieć płeć bo ostatnio nie było widać .

reklama
A który masz tydzien Gawelka? Bo ja mam skryta nadzieje ze juz na czw wizycie cos mi lekarz powie na temat płci dziecka..:) juz praktycznie 14 tydzien będzie...

A który masz tydzien Gawelka? Bo ja mam skryta nadzieje ze juz na czw wizycie cos mi lekarz powie na temat płci dziecka..:) juz praktycznie 14 tydzien będzie...
Teraz mam 16tydzień a poprzednio byłam w 13 to nie widział . To zależy od ułożenia a poprzednio miało być już widać ale no cóż lekarz nie chciał zgadywać od 14 już spokojne powinno być widać . A jak samopoczucie ?

Ja dzisiaj byłam w u znajomych w firmie, troche im w pracy pomoc.. niby ok, ale przed wyjsciem taki lęk mnie oblecial ze juz chcialam rezygnowac z wyjscia, z drugiej strony pomyslalam ze jak juz sie zapowiedzialam to nie bede z siebie glupiej robić i poszlam taka poschizowana na te kilka godzin.. dodam, ze normalnie wychodze z domu na codzien, ale jak czuje taka presje ze ktos na mnie czeka, ze musze isc w konkretne miejsce i nie bede mogla w kazdej chwili wrocic do domu, wtedy zaczyna sie problem i nerwowka..

A jak Wy dziewczyny? Cos lepiej? I co z dziewczynami, ktore wczesniej sie udzielaly tutaj? Dajecie jakos rade kochane??

Ja dzisiaj byłam w u znajomych w firmie, troche im w pracy pomoc.. niby ok, ale przed wyjsciem taki lęk mnie oblecial ze juz chcialam rezygnowac z wyjscia, z drugiej strony pomyslalam ze jak juz sie zapowiedzialam to nie bede z siebie glupiej robić i poszlam taka poschizowana na te kilka godzin.. dodam, ze normalnie wychodze z domu na codzien, ale jak czuje taka presje ze ktos na mnie czeka, ze musze isc w konkretne miejsce i nie bede mogla w kazdej chwili wrocic do domu, wtedy zaczyna sie problem i nerwowka..
Dokładnie znam to mam tak samo .

U mnie ciężko zwłaszcza noce kiedy w ogóle nie śpię mam wtedy mnóstwo czasu na przemyślenia i dopadaja mnie straszne lęki. W ciągu dnia odczuwam napięcie i ciężko z jedzeniem :(

U mnie ciężko zwłaszcza noce kiedy w ogóle nie śpię mam wtedy mnóstwo czasu na przemyślenia i dopadaja mnie straszne lęki. W ciągu dnia odczuwam napięcie i ciężko z jedzeniem :(
No to jest najgorsze ja tez nocami ciężko mam ze spaniem w dzień za to bym spała ciągle. Który masz tydzień ?

reklama
Ja na początku mialam tak ze spalabym dzien i noc, cale noce przesypialam po 12h pozniej w dzien jeszcze drzemka.. teraz mam tak ze budze sie codziennie o 4 nad ranem i do tej 8-9 niby spie i nie spie. Jestem strasznie niespokojna, kazdy najmniejszy szmer, nawet wiercenie ie kota w koszu na koncu pokoju, wybudza mnie z uczu iem dziwnego leku...

Do góry