reklama
Anetkaa121
Zaangażowana w BB
Nie,nic mi nie mowil ze trzeba odstawiac......I powiedzial ze serrralina jest bezpieczna przy karmieniu piersia
Jak tam dziewczyny sie czujecie?? Ja po wczorajszej zwyzce nastroju, dzisiaj kiepskawo, nie chce mi sie z lozka wychodzic, a jak juz wyjde, zaczne cos robić to tak sie spinam wydaje mi sie ze meczy mnie nawet stanie w miejscu i czuje jakby roslo cisnienie. Jezu jakie ja mam schizy Przytlaczajace..
No to rzeczywiście nie ciekawie najgorzej się tak przejmować wszystkim . Wczoraj przywiezlismy nowe meble dla dzieci to mam kupe roboty i lepiej się czuję jak mam się czym zająć bo jak siedzę bezczynnie to myślę i myślę tylko .Jak tam dziewczyny sie czujecie?? Ja po wczorajszej zwyzce nastroju, dzisiaj kiepskawo, nie chce mi sie z lozka wychodzic, a jak juz wyjde, zaczne cos robić to tak sie spinam wydaje mi sie ze meczy mnie nawet stanie w miejscu i czuje jakby roslo cisnienie. Jezu jakie ja mam schizy Przytlaczajace..
No a ja wlasnie wstalam bez zadnych pomyslow na spedzenie dzisiejszego dnia i wlacza sie tryb nakrecania. Dzisiaj dzwonie do psychologa, moze on jakos zdoła przegonic ta moja obsesje na pukcie cisnienia.. bo sama niestety chyba sobie nie poradzę
Który masz tydzień ?No a ja wlasnie wstalam bez zadnych pomyslow na spedzenie dzisiejszego dnia i wlacza sie tryb nakrecania. Dzisiaj dzwonie do psychologa, moze on jakos zdoła przegonic ta moja obsesje na pukcie cisnienia.. bo sama niestety chyba sobie nie poradzę
Anetkaa121
Zaangażowana w BB
Hej ja nibymam sie lepiej czuje,juz bez objawow somatycznych,ale wciaz natretne mysli pozostaly wiec nie wiemwiem,bardzo nie chce zwiekszac dawki,zobaczymy jak bedzie
To dobrze ja dziś wstałam taka poddenerwowana i trzymie mnie cały dzień. Wizytę mam dopiero 15 stycznia i chyba dlatego tak się dziś martwię . Nie czuję jeszcze ruchów może jakby były była bym spokojniejsza ale to za wcześnie chyba . Anetka kiedy czułaś ruchy ?
reklama
Anetkaa121
Zaangażowana w BB
W pierwszej ciąży coś koło 22 tyg a w tej kolo 20
Podziel się: