aniaopapon
Fanka BB :)
Tak jak leki sie bierze to wtedy kest wszystko dobrze... Mozesz tez czuc sie tak zle z powodu braku lekow i tego ze jestes sama bo meza nie ma. Moze porozmawiaj z nim o powrocie bo teraz Ty i maluszek jestescie numer 1! Ja do dzisiaj jak mam atak na miescie to odrazu telefon i dzwonie sobie pogadac zeby zajac gloweAniu tak to będzie nasze pierwsze maleństwo mimo, że jesteśmy małżeństwem z dłuuugim stażem. Zawsze odkładaliśmy decyzje o ciąży bo to albo studia albo praca... no i moje leczenie... Myślałam, że pokonałam swoją chorobę, a tu proszę... jaka niespodzianka :-( Mąż ma wrócić dopiero na Święta Bożego Narodzenia, ale chyba ze względu na moje złe samopoczucie będziemy musieli podjąć decyzję o powrocie. Są sprawy ważne i ważniejsze. Przed ciążą zażywałam leki i z nimi czułam się super. A teraz jak mam atak paniki, lęku zaczynam wydzwaniać do znajomych żeby odwrócić uwagę od tego co dzieje się w mojej głowie. Najgorsze są noce bo w ogóle nie śpię i nie wypada nikogo budzić telefonem ;-) Achhhhh...
Napisane na LG-K580 w aplikacji Forum BabyBoom