reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciężarówki z nerwicą

Wiesz co dla mnie zdecydowanie lepiej. Poznajesz ludzi z tymi samymi problemami co Ty... Dochodzi do Ciebie ze nie jestes sam, ze tez ktos sie czegos obawia albo z czyms walczy. Ja ogolnie lubie duzo mowic wiec dla mbie super. Zajecia trwaja 2 godzony w tym mamy 5 min przerwy

Napisane na LG-K580 w aplikacji Forum BabyBoom
Czesc fajnie ze do nas napisalas[emoji6]. Rozumie Cie bardzo dobrze...u mnie tez zaczyna sie cos dziac... Boje sie wychodzic sama a to niestety musze rovic bo mam 6 letniego synka ktorego zawoze i pdbieram z przedszkola. Staram sie sama tez uspokoajac. Masz jakis sposob na ataki? Mi przed ciaza troszke pomagal cieply prysznic...teraz juz nie bardzo. Staram sie jakos wyciszyc , poukladac w glowie... Czasami pomoga czasami nie. Wspolczuje ze Twoj maz jest tak daleko. Kiedy wraca do Was? To bedzie Wasze pierwsze malenstwo?

reklama
Monika.o Proszę jak ochłoniesz po wizycie napisz co Ci powiedział psychiatra, bardzo ważne jest dla mnie to czy jego opinia jest zgodna z tym co mówi mi mój lekarz. Czyli w poprzedniej ciąży też przez to przechodziłaś? Musimy trzymać się razem, może to forum pozwoli chociaż na chwilę oderwać się nam od tych gorszych chwil w naszym życiu.
Ania: Ty na kiedy masz termin? :-)

Poza tym dziecko ciagle tak mi kopie, ze mam wrazenie ze ono też się męczy...
Kochana kopniaczki napewno nie sa z cierpienia maluszka. Moj synus tez kopal okropnie a wtedy jeszcze nie chorowalam na nerwice... I w sumie do dzis jest szalony i energii ma za 3[emoji6]

Monika.o Proszę jak ochłoniesz po wizycie napisz co Ci powiedział psychiatra, bardzo ważne jest dla mnie to czy jego opinia jest zgodna z tym co mówi mi mój lekarz. Czyli w poprzedniej ciąży też przez to przechodziłaś? Musimy trzymać się razem, może to forum pozwoli chociaż na chwilę oderwać się nam od tych gorszych chwil w naszym życiu.
Ja to mam dopiero poczatki... 6 ide na pierwsze usg..bedzie cos okolo 5 tydzien... Robilam 3 razy bete i wzrasta ladnie wiec staram sie byc dobrej mysli ze wszystko bedzie dobrze

Przechodze od 10 lat od 4 staram sobie radzicie bez proszkow czyli od poczatku ostatniej ciazy. Wcześniej brałam je z przerwami ale najdluzej przez 1.5 roku..
Mi lekarz powiedział ze nie ma dla mnie za bardzo proszkow dal tylko hydroksyzine.. Niestety :-( i kazal skontaktowac się z ginekologiem i psycjologiem ale do psychologa chodze wiec..ale nie rezygnuje i moze pojdę jeszcze do jednego psychiatry tym razem prywatnie..

Kochana kopniaczki napewno nie sa z cierpienia maluszka. Moj synus tez kopal okropnie a wtedy jeszcze nie chorowalam na nerwice... I w sumie do dzis jest szalony i energii ma za 3[emoji6]

Powiem ci że bardzo mnie denerwują te ruchy wqrzam się na to i czasami lapie się przez ta nerwicę ze nie chce tego dziecka..

Powiem ci że bardzo mnie denerwują te ruchy wqrzam się na to i czasami lapie się przez ta nerwicę ze nie chce tego dziecka..
Ehh mi przez glowe czesto przechodza mysli czy dam rade pokochac to dziecko... Zeprzez nie sie zle czuje i denerwuje.. Co bedzie jak urodze i nie bede go chciala... Tak samo sie boje jak Ty... Staram sie sama w myslach doprowadzic sie do pionu, ale czasami ciezko jest... Wstydze sie komus o tym powiedziec... Ale z 2 strony czy teraz juz mamy jakis wplyw na to? Czy teraz mozemy zalozyc co bedzie za 9 miesiecy? Nie mozemy wiec moze sprobojmy chociaz troszke oddac to chwili? Musimy czekac... W pierwszej ciazy jak dowiedzialam sie ze syn bylam zalamana... Chcialam cofnac czas bo po co mi syn.. Tez sie balam, a teraz jest najcudowniejszym synkiem pod sloncem!!!!

reklama
Przechodze od 10 lat od 4 staram sobie radzicie bez proszkow czyli od poczatku ostatniej ciazy. Wcześniej brałam je z przerwami ale najdluzej przez 1.5 roku..
Mi lekarz powiedział ze nie ma dla mnie za bardzo proszkow dal tylko hydroksyzine.. Niestety :-( i kazal skontaktowac się z ginekologiem i psycjologiem ale do psychologa chodze wiec..ale nie rezygnuje i moze pojdę jeszcze do jednego psychiatry tym razem prywatnie..
A wizyty u psychologa Ci pomagaja? Jak czesto chodzisz?

Do góry