aniaopapon
Fanka BB :)
Ja chodzilam na indywidualna, ale przeniesli mbie na grupowa. Rozumie Cie ja tez okropnie balam sie 2 ciazy... Ale bardzo chcialam. 3 lata sie staralismy z mezem. Teraz w ciazy jesyem troszke jakby spokojniejsza... Te ataki jakby mniejsze. Niestety to jest okrutna choroba... I bardzo ciezka do opanowania[emoji20]Nie chodzę na terapie grupową a indywidualnie. A Ty chodzisz na grupową? Nie jestem w ciąży ale mam już córkę. Chciałabym drugie ale....sama wiesz strach już nawet nie o mnie tylko żeby na dziecku się nie odbiło. Mój pierwszy atak na szczęście szybko minął ale każdy kolejny się wydłużał. Zawsze jest przy mnie moja siostra proszę ją o to. Gdyby nikogo przy mnie nie było chyba bym oszalała. Obecność drugiej osoby najbardziej mi pomaga. Wtedy mówię sobie że to nic takiego zaraz minie. Pozdrawiam Cię i dziękuję za odzew;D A jak u Ciebie się to wszystko zaczęło to kojarzysz czy danego dnia nie wydarzyło się nic ważnego? nie wystraszyłaś się czegoś? czy po prostu ot tak się pojawiły zawroty głowy?
Napisane na LG-K580 w aplikacji Forum BabyBoom