Agulaczarnula
Aktywna w BB
Myslalam, że ja tu jestem najstarsza w ktorym jesteś tygodniu? Płaciłaś za Sanco czy robią to teź bezpłatnie? Ja narazie nie jestem w temacie bo rodziłam juź dawno, badań prenatalnych nie robiłam. Teraz jestem po pierwszej wizycie u ginekologa, dostałam skierowanie na podst. badanie jak tarczyca, HIV, glukoza czy toksoplazmoza. Wyniki mam na jutro. Zapytam lekarza badanie prenatalne. Ale staram się nie myśleć. Poza tym amniopunkcję robi się dodatkowo w przypadku kiedy ye podstawowe wyjdą niejasne. Ja jednak jeszcze nie poczytalam dokładnie na ten temat; kiedys mi sie obiło o oczy. Staraj się nie mysleć. Będzie dobrze. Ja tez się boję o zdrowie dziecka; czasem to lęk aż mi zimno. Ale nic nie poradzę. Czasem sobie tłumaczę ze kobiety chleją, palą, byle co zjedzą i rodzą zdrowe dzieci. Takie może nie do końca poważne tłumaczenie ale mnie uspokaja.Zapomniałam dopisać ze potem to mam dodatkowe skurcze na sercu no i w głowie tak dziwnie ,ale grunt to zdawać sobie z tego sprawę i pomagać sobie ,a cukry też ograniczylam