A skąd jesteś?pytam apropo tej wizyty u lekarza, bo w Wawie mogłabym kogoś polecić. Ja jestem takim przypadkiem ze jak dowiedziałam się o ciąży to całkiem nie odstawiłam leków (jestem po poronieniu i na początku strasznie się bałam, ze to się powtórzy) brałam na stałe asentre 50 mg, zeszłam na 25 mg, teraz to jeszcze dziele to na pol albo i mniej. Chyba pomaga mi świadomość ze cos tam mam. Jestem już po usg 1 trym i lekarz nie miał żadnych zastrzeżeń do dzidzi. Wszystkie pomiary wyszły bardzo dobre.No właśnie nic nie mogę znaleźć wczęśniej. U nas wszystkie terminy pozajmowane. To jest właśnie wizyta prywatna. Dopiero na połowę maja.
reklama
Przypomnij proszę w którym tygodniu ciąży jesteś. Teraz rozumiem zupełnie bez leków tak?BETALOC ZOK na podwyższony puls, elicea 10mg oraz afobam 0,5mg
Mamakinia89
Aktywna w BB
8 Tydzień betaloc pozwolil mi brać lekarz, a afobam doraźnie, ale ciężko. Nie mogę się pozytywnie nastawićPrzypomnij proszę w którym tygodniu ciąży jesteś. Teraz rozumiem zupełnie bez leków tak?
Rozumiem a czy od tej elicei masz jakaś dłuższa przerwę czy odstawiłas te 10 mg z „dnia na dzień” jak dowiedziałaś się o ciąży?8 Tydzień betaloc pozwolil mi brać lekarz, a afobam doraźnie, ale ciężko. Nie mogę się pozytywnie nastawić
Mamakinia89
Aktywna w BB
Odstawiłam z dnia na dzień i przez to dużo negatywnych myśli i spadek formy.Rozumiem a czy od tej elicei masz jakaś dłuższa przerwę czy odstawiłas te 10 mg z „dnia na dzień” jak dowiedziałaś się o ciąży?
Agulaczarnula
Aktywna w BB
Mamakinia to Ty też, tak jak ja na samym starcie? Mam nadzieję że damy radę. Przed chwilą rozmawiałam z teściową- bardzo podniosła mnie na duchu. Na spokojnie, dać sobie czas. Ona też przeszła nerwicę lękową, więc mnie rozumie. I niespodziewana rzecz- przed chwilą miałam telefon. Oddzwoniła pani psychiatra z Bielska. Będę miała szybciej wizytę.BETALOC ZOK na podwyższony puls, elicea 10mg oraz afobam 0,5mg
Ostatnia edycja:
Agulaczarnula
Aktywna w BB
A skąd jesteś?pytam apropo tej wizyty u lekarza, bo w Wawie mogłabym kogoś polecić. Ja jestem takim przypadkiem ze jak dowiedziałam się o ciąży to całkiem nie odstawiłam leków (jestem po poronieniu i na początku strasznie się bałam, ze to się powtórzy) brałam na stałe asentre 50 mg, zeszłam na 25 mg, teraz to jeszcze dziele to na pol albo i mniej. Chyba pomaga mi świadomość ze cos tam mam. Jestem już po usg 1 trym i lekarz nie miał żadnych zastrzeżeń do dzidzi. Wszystkie pomiary wyszły
Ostatnia edycja:
Mamakinia89
Aktywna w BB
Mi psychoterapeutka odradzila psychoterapię w ciąży, bo podobno jest to nieodpowiedni moment... To kto ma mi pomóc? Bo już nie wiem...Mamakinia to Ty też, tak jak ja na samym starcie? Mam nadzieję że damy radę. Przed chwilą rozmawiałam z teściową- bardzo podniosła mnie na duchu. Na spokojnie, dać sobie czas. Ona też przeszła nerwicę lękową, więc mnie rozumie. I niespodziewana rzecz- przed chwilą miałam telefon. Oddzwoniła pani psychiatra z Bielska. Będę miała szybciej wizytę.
Agulaczarnula
Aktywna w BB
A jak się czujesz ogólnie?Mi psychoterapeutka odradzila psychoterapię w ciąży, bo podobno jest to nieodpowiedni moment... To kto ma mi pomóc? Bo już nie wiem...
reklama
Mamakinia89
Aktywna w BB
Ogólnie bylo znośnie, bylam nerwowa, ale dawałam radę. A teraz lęki mnie przytłaczają, a tak chciałam mieć drugie dziecko☺ a teraz przykro mi to mówić nie umiem się cieszyć, objawy przesłaniają mi wszystko Na bardzo fajny blog trafiłam "Niepanikuj", żebym miała tyle siły w sobie!A jak się czujesz ogólnie?
Podziel się: