reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciężarówki z nerwicą

reklama
O ja mam teraz podobne objawy. Duszność, ścisk taki bolesny w klatce piersiowej. Do tego brak sił i ogólne samopoczucie do dupy.
Ja mam to samo Dziewczyny. Od rana jakoś funkcjonuję, a później te duszności i lęk z tyłu głowy( taki nacisk)... Tylko nie wiem skąd aż taki stres.

reklama
Cześć :) mam OCD i nerwice lekowa :( jestem w 12 tygodniu ciąży.. oczywiście co chwile mam jakieś myśli :) może któraś z Was będzie znała odpowiedz na moje pytanie..
czy to możliwe, ze słyszę dwa tętna na poziomie 160-170 w różnych miejscach? Na usg w 9 tyg dzidzia była jedna. Nie wiem czy to jakieś odbicie dźwięku czy o co chodzi?
Mam angelsounds doppler :) już sama nie wiem czy to dwa oddzielne płody czy w takiej odległości moge słyszeć to samo serduszko? Pomiędzy nimi nic nie słychać

Załączniki

• 5CCB0472-28CC-496A-9894-4CB6C9A58206.jpeg
    5CCB0472-28CC-496A-9894-4CB6C9A58206.jpeg
    191,3 KB · Wyświetleń: 81
Do góry