reklama
bzikula1
Fanka BB :)
a w jakim mieście mieszkasz?Byłam u innego. Ta sama śpiewka. A teraz już za późno bo nawet nie wyjdę do lekarza. Nigdy nie sądziłam że znajdę się w takim stanie. Nie miałam lęków.
może jest jakiś który dojedzie do Ciebie do domu?
nie może tak być że zostajesz w tym wszystkim sama...bez opieki , bez pomocy....
a w jakim mieście mieszkasz?
może jest jakiś który dojedzie do Ciebie do domu?
nie może tak być że zostajesz w tym wszystkim sama...bez opieki , bez pomocy....
W Krakowie mieszkam
bzikula1
kurcze daleko..,ja koło warszawy....a może mąż niech ci pomoże poszukać jakiegoś albo może przez internet są sesje.....można porozmawiać a receptę może by wysłał....nie poddawaj się!!!W Krakowie mieszkam
Resse ja rowniez z Krakowa jestem!Napisałam do mojego ginekologa z prośbą o pomoc. Może przyjmą mnie do szpitala bo ja już nic nie jem a od ciągłego lęku mam twardy brzuch
Dramat![]()
Sa napewno jacys psychiatrzy ktorzy dojezdzaja do domu warto poszukac. Ale jakbys jakims cudem dala rade to polecam Ci podjechac na Kopernika, tam maja dyzur. I jakis lekarz Cie moze skonsultowac. Mam dosc dobre odczucie co do tego miejsca wzgledem innuch ktore sa beznadziejne w tym szpitalu. Napisz do mnie na privNapisałam do mojego ginekologa z prośbą o pomoc. Może przyjmą mnie do szpitala bo ja już nic nie jem a od ciągłego lęku mam twardy brzuch
Dramat![]()
Kochana...mi też pikawka lata, zwłaszcza jak się nakręcę. Czasem mam takie dni kiedy np prasuje a tu nagle wali mi serce jak nie wiem ...biorę ciśnieniomierz mierze , ciśnienie ok tętno 95-99,zwykle mam 70....i dalej się nakręcę...i dlatego nie przechodzi ..też chciałabym by czas leciał szybciej...A działa to na ciebie? Ja już mam taką schize że to się w głowie nie mieści. Puls mi skacze od każdej aktywności a jak dodam zdenerwowanie to id razu myślę że mnie wywioza nogami do przodu. Słabo mi się robi i jest koniec.
Ja będę mieć cc od razu jak skończę 38 tydz. Czyli wypada około 27 marzec. Termin będę ustalać na najbliższej wizycie.
Czasem marzę o tym żeby urodzić wcześniej i zakończyć moje męki a potem się obwiniam za te myśli bo co to moje dzieciątko winne, że ja go na takie ryzyko chce wystawić. Boże niech ten czas leci szybciej
Ewna4
Dziewczyny ja z okolic Krakowa (Andrychów). Reese muszą być psychiatrzy którzy do domów dojeżdżają bo mój właśnie wiem że dojeżdża jezeli wymaga tego sytuacja. Spróbuj , poproś męża.
Moja gin też umywa ręce od tego problemu. Mówi że to nie jej działka, a prawda jest taka że gin z psychiatrą powinni współpracować.
Moja gin też umywa ręce od tego problemu. Mówi że to nie jej działka, a prawda jest taka że gin z psychiatrą powinni współpracować.
reklama
Podziel się: