Mój psychiatra twierdzi ,że mniejszym złem jest branie w miarę bezpiecznych psychotropów niż zalewanie dziecka adrenaliną i kortyzolem w przypadku nerwicy lękowej.Prawie całą ciążę brałam Seronil,lada dzień mogę urodzić i póki co z dzidziusiem jest wszystko ok.
reklama
Reese w którym ty tygodniu jesteś?
W 29 tc
Madzik5225
Zaciekawiona BB
Hej dziewczyny. U mnie zaczął się 26 tc niestety nie jest dobrze i pewnie tak już zostanie aż do porodu, bo depresja sama się nie ulotni, ale moja psychiatra nie przepisała mi ani jednego leku! Jej zdaniem nie ma nic bezpiecznego do stosowania w ciąży i mam dużo spacerować i na siłę szukać sobie zajęcia i może uczyć się języka aby wykorzystać mój wolny czas[emoji854][emoji854][emoji854]rozwaliła mnie tymi radami, bo skoro jest psychiatra to powinna wiedzieć jakie są objawy depresji lękowej i że człowiek ma problem wtedy z umyciem się czy zrobieniem sobie kanapki, a gdzie mowa o nauce jezyka. Czyli jak widać pozostaje mi modlić się tylko, abym przetrwała jakoś te 14 tygodni.
Madzik5225
Zaciekawiona BB
Zapomniałam zapytać czy któraś jest może z Siedlec lub okolic?
Zmień psychiatrę!Te rady to może sobie w pupę wsadzić.Jeśli źle się czujesz,dzidziuś odczuwa to samo,macie się męczyć jeszcsze tyle tygodni?Ja bym zdecydowanie poszukała pomocy gdzie indziej..Hej dziewczyny. U mnie zaczął się 26 tc niestety nie jest dobrze i pewnie tak już zostanie aż do porodu, bo depresja sama się nie ulotni, ale moja psychiatra nie przepisała mi ani jednego leku! Jej zdaniem nie ma nic bezpiecznego do stosowania w ciąży i mam dużo spacerować i na siłę szukać sobie zajęcia i może uczyć się języka aby wykorzystać mój wolny czas[emoji854][emoji854][emoji854]rozwaliła mnie tymi radami, bo skoro jest psychiatra to powinna wiedzieć jakie są objawy depresji lękowej i że człowiek ma problem wtedy z umyciem się czy zrobieniem sobie kanapki, a gdzie mowa o nauce jezyka. Czyli jak widać pozostaje mi modlić się tylko, abym przetrwała jakoś te 14 tygodni.
bzikula1
Fanka BB :)
Ja jestem z Garwolina....jeżdzę do warszawy do psychiatry i ja dostałam tabletkiZapomniałam zapytać czy któraś jest może z Siedlec lub okolic?
Hej dziewczyny. U mnie zaczął się 26 tc niestety nie jest dobrze i pewnie tak już zostanie aż do porodu, bo depresja sama się nie ulotni, ale moja psychiatra nie przepisała mi ani jednego leku! Jej zdaniem nie ma nic bezpiecznego do stosowania w ciąży i mam dużo spacerować i na siłę szukać sobie zajęcia i może uczyć się języka aby wykorzystać mój wolny czas[emoji854][emoji854][emoji854]rozwaliła mnie tymi radami, bo skoro jest psychiatra to powinna wiedzieć jakie są objawy depresji lękowej i że człowiek ma problem wtedy z umyciem się czy zrobieniem sobie kanapki, a gdzie mowa o nauce jezyka. Czyli jak widać pozostaje mi modlić się tylko, abym przetrwała jakoś te 14 tygodni.
Następna mądra psychiatra. Ręce opadają.
bzikula1
jak się czujesz ...gin coś poradził..?W 29 tc
Ewna4
Witajcie. Co tam u was nerwiczki , bo tu taka cisza się zrobiła?
U mnie pierwszy dzień szkoły, niestety ferie się skończyły i koniec z długim spaniem:'( trzeba rano wstawać i się ogarniać. Najgorsze jest wożenie córki do zerówki bo muszę ją odprowadzać a naprawdę czasem mi się już nie chce:-\ no ale byle do wakacji jupi
A wy macie starsze dzieci? Jak to ogarniacie?
U mnie pierwszy dzień szkoły, niestety ferie się skończyły i koniec z długim spaniem:'( trzeba rano wstawać i się ogarniać. Najgorsze jest wożenie córki do zerówki bo muszę ją odprowadzać a naprawdę czasem mi się już nie chce:-\ no ale byle do wakacji jupi
A wy macie starsze dzieci? Jak to ogarniacie?
reklama
Podziel się: