reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

cieżarowki) nasza waga

jestesmy wielgachne i piekne....moj maz czasem mowi ze moglabym ograniczyc te slodkosci albo cos ale jak przychodzi co do czego to sam mi leci nalesniki smazyc....hihiihii....a tak mowil ze chcial by syna a tu jeszcze sie niunia nie urodzila a on juz szaleje!!teraz chodiz i sie cieszy ze bedzie corka bo mowi ze u chlopa zuch pierwsza dziewucha :p

reklama
A ja na plusie 10 kg, niby mniej niz wiekszosc, ale brzusio wystajacy do przodu (z pupa malej na srodku). Mam niezla zabawe z przekrecaniem sie z boku na bok i wstawaniem (jedna reka meza juz nie wystarcza), poza tym lekko wypadam z rownowagi jak chodze, dlatego stosuje tzw. "chod marynarski" - polecam ;)

WŁASNIE NAJGORSZE ZE SŁYSZYMY TO OD KOBIET KTORE MAJA JUZ DZIECI JA OSTATNIO JAK WRACAŁAM OD LEKARZA SPOTKAŁAM KUMPELE MAMY ZADKI KONTAKT LE ZAWSZE JAK SIE SPOTKAMY TO O CZYMS SOBIE POGAWORZYMY I WIECIE CO POPSUŁA MI HUMOR NA MAKSA POWIEDZIAŁA MI TAK"JEJKU ALE TY ZBRZYDŁAS W TEJ CIAŻY JA TAK NIE MIAŁAM"MYSLAŁAM ZE KREW MNIE ZALEJE CHCIAŁAM JE SIE ODGRYZC ALE POPROSTU MNIE ZATKAŁO I ZROBIŁO MI SIE TAK CHOLERNIE PRZYKRO A BRAK SŁOW

Fajnie ze sie cieszy!!! Moj planowal syneczka a teraz juz sie mnie pyta jak sie robi dziewczynke!!! A skad ja mam to wiedziec!? Najwazniejsze ze jak sie dowiedzialk ze to synus to mu lezki w oczkach stanely!!! Taki dumny tatus!!!

Basienko trzeba bylo jej powiedziec ze ty cale swoje piekno poswiecilas dla dzidziusia a ona nie miala co poswiecic!!!
Wredna baba!!!

; jak mama mi zwróci uwagę to znaczy że się martwi ale jak teściowa zaczyna mi zwracać uwagę to znaczy że baba się wpieprza w nie swoje sprawy  .to są słowa mojej kuzynki

ja to chodze jak kaczucha bujam sie na boki i brzusio hustam.....zawsze maja ze mnie ubaw znajomi jak mnie widza

ja czasami wygladam jak teletubis!!! Ale mysle ze nie ja sama!!! Kristi smieje sie z mojego sposobu chodzenia ale ja mysle ze on tylko zazdrosci bo sam tak nie umie!!!

No chyba bym spluła tą koleżankę ,ja na szczęście nie słyszę żadnych docinek na mój temat oprócz mojej teściowej ,choć wiem że zrobiłam się wielka ale takie są uroki ciąży ,liczyłam się z tym

reklama
A JA WYGLADAM Z MARCINEM JAK PI I SIGMA TAK MU SIE OSTATNIO PRZYTYŁO ALE CO MUSI MI DOTRZYMAC KROKU A TAK APROPO TEJ KOLEZANKI KRECIK MASZ RACJE ONA NIE MIAŁA CO POSWIECIC

Do góry