reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

cieżarowki) nasza waga

położna na szkole rodzenia mówiła, że ona miała takiego doła, że mąż robił wszystko przy dziecku a jej podawał jedynie do karmienia, dopiero po miesiącu jej przeszło

reklama
Ja się naprawdę bałam bo jak napisałam położna za bardzo mnie nacięła i nie mogłam ustać na tą nogę .Ale na drugi dzień już ją kąpałam , agdzieś wcześniej napisałam że jestem panikarą (drobną) na punkcie moich dzieci i czułam że mogę zrobić jej krzywdę nieopatrznie.Później gin powiedział mi że nacinając niechcący uszkodziła jakiś nerw ,dlatego tak bolała ta noga.Ale za drugim razem już wszystko było w porządku

miałas jednym słowem pecha... ale niespodzianki moga nas spotkać na porodówce, cholerka, lepiej żeby ręka położnej nie zadrżała przy cięciu

Ooo Ewan kupiłam Adasiowi takie same buciki jakie masz na avatarze:) Ma białe i zielone:)

hi hi, oby nie drżała na widok naszych przystojnych małżonków, którzy będą z nami przy porodach hi hi

To dopiero byłby popis ,mój mężulek na szczęście nie będzie przy porodzie ,a może będzie jakiś przystojny lekarz? ;D ;D :laugh: :laugh:

no to ja sie pochwale swoja waga..chociaz niewiem czy jest sie czym chwalic ihhihihihihi do tej pory przytylam 16 kg przy czym w ciagu ostatniego miesiaca o 2,5kg z czego jestem dumna bo najwiekszy moj przyrost wagi to 6 kg w ciagu miesiaca....a teraz tyklko 2,5kg troche to dziwne bo apetycik wcale mi niezmalal :laugh:

reklama
ja przytyłam do tej pory 14 kg ale czuję się i wyglądam na 20 ;) ;) ;)
ale sie tym nie martwie będe się martwić po porodzie jeszcze będe laska

Do góry