reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

cieżarowki) nasza waga

reklama
ja tez niby 16 kilo ale jaka to roznica ogromna z dnia na dzien coraz ciezej zadyszka lapie i niema na to rady ale przeciez ruszac sie trzeba spacerki wskazane.....a waga zbytnio sie nieprzejmuje narazie jem wszystko na co mam ochote bo sobie tlumacze ze dzidzia potrzebuje a jej niemozna odmawiac . Urodze i wtedy wezme sie za siebie :p

To nie jestes sama Iwonko ponad pietnastka!!! Ja chyba niedlugo dobije do 20 a na razie po ostatniej wizycie mam 17,7kg do przodu!!! Moja mama za to mi powiedziala, ze wygladam bardzo ladnie i nie musze sie przjmowac tym co mi przybylo!!!

no pewnie kreciku ze wyglądasz bardzo ładnie! wszystkie dziewczyny to mówią po każdej Twojej sesji zdjęciowej
a do tego która ciężźarówka wyglada brzydko ?

WITAJ IWONKO!!!!WAGA WAGĄ MAM TO GDZIES CIESZE SIE ZE MIMO MIOCH KLOPOTOW DONOSIŁAM DO 34 TYG JESZCZE Z DWA I JUZ BEDE CAŁKIEM SPOKOJNA A POZNIEJ NIECH SIE DZIEJE WOLA BOZA

Kamilko dziekuje , ale po slowach mojej tesciowej to patrzylam na siebie troche bardziej krytycznie! Jak powiedzialam o tym mojej mamie to wkurzyla sie na moja tesiowa ze ta ma niezly tupet i powiedziala mi swoje zdanie!!! A moja mama zawsze mi szczerze mowila jezeli chodzilo o wyglad i inne rzeczy!!! Jak przytylam to mowila ze grubas jestem ale teraz jestem w ciazy i wlasnie pochwalila mnie za to jak wygladam!!! I mezowi tez sie podobam!!! a kologramy to bede zwalczac po porodzie!!! Najwazniejsze ze czuje sie dobrze i Allankowi tez nic nie brakuje!!!

A ze mnie sie smieja ze mam taki duzi brzusio ale mi od poczatku mowili ze tak bedzie ponoc to rodzinne no i chyba tak jest bo moja mama ze mna w ciazy miala wilgachny bebenek i przytyla 30kg-ja chyba jej rekordu nie pobije,ale brzusio rosnie z dnia na dzien wiec swoich butow juz niewidze i maz mi pomaga zakladac buty i skarpetki...tesciowymi sie nieprzejmujmy...moja zawsze jak mnie widzi mowi do mnie czesc Grubasie!!niezbyt to mile....ale za to maz mowi ze jestem taka Mala Mi

ANO JESTESMY WIELGACHNE I CO Z TEGO MY TO PRZECIEZ Z MIŁOSCI DLA NASZYCH MALUCHOW ABY MIAŁY WSZYSTKO CZEGO IM TRZEBA PRAWDA

reklama
Ale slodko!!! MalaMI!!! Ja ludzi nie rozumiem!!! Przeciez my nie jestesmy grube od zarcia tylko dlatego ze jestesmy w ciazy!!! Pisze to zdanie juz chyba ktorys raz ale bezczelnosc ludzi , a zwlaszcza innych kobiet nie zna granic!!! Przeciez z tego co widze ,najbardziej krytykuja nas te co same byly w tym stanie i tego nie moge pojac!!!

Do góry