reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

cieżarowki) nasza waga

powariowali czy co... ::) Olu zrób sobie mega tapete z przystojniakiem na kompie  ;D Kaju a Ty się uśmiechnij i powiedz że TY się robisz okrąglutka na brzuszku a on jak przystało na tatusia na buźce a niech sobie nie myśli ! :laugh:

reklama
Posiy - zawsze moze sie zapytac dlaczego on sie nie bierze za swoj brzuszek juz teraz (jesli ma)?????..i nie przejmuj sie.. ;)
Moj maz mowi na mnie Obelix.. ....ale ja sie nie przejmuje, bo wiem ze to na zarty:))))) :) :) :) :)
Ja na razie przytylam 7kg a apetycik mam ostatnio, oj mam...wiec pewnie jeszcze wskoczy 1-2kg...
pozdrowienia od czerwcoweczki :) :) :)

OLU przecież te wszystkie aktorki są zwykłymi kobietami a dopiero do zdjęć robią z nich bóstwa .To tylko zdjęcia ,nie ma tam nic prawdziwego i naturalnego ,to tylko puder ,szminka i dobra charakteryzacja .Strasznie mi się spodobało jak jedna aktorka z kina akcji ,nie pamiętam jej nazwiska ,pokazała się jak jest naprawdę ,że wcale nie ma płaskiego brzucha i gładkiej cery .I podziwiam tę kobietę że pokazała się taka jaka jest naprawdę a przecież ogólnie aktorki robią wszystko żeby pokazać się w dobrym świetle.

Ja dawniej też byłam wkurzona jak mąż oglądał takie laski ale teraz mi przeszło ,bo wiem że mnie kocha a tamte kobiety to tylko ciało a przecież mężczyźni są wzrokowcami

DZięki DZIEWCZYNY za wsparcie ale niestety niektorzy mężczyźni lubią ten stan u kobiety inni -NIE. Mój mąż nie za bardzo chyba ze 2 razy pocałował mnie w brzuszek w czasie tych 8 miesięcy. Wiem, że się cieszy z dzidziusia ale niezbyt to widać . Śmiesznie brzmi - Obelix hehe ale nie bede mu podsuwała pomyslu bo on jeszcze lubi sie popisac przed kolegami ... I ideałem napewno nie jest za to jest chudy przez co mu widac kaloryfer i się madrzy, niestety za dojrzale to on się nie zachowuje, mam tylko nadzieje ze dzidzius jak przyjdzie na swiat to go nauczy wiekszej odpowiedzialnosci. Z resztą duzo by mówić:-)a nie należę do skarżypyt:-)

Ja w tym względzie nie mogę na mojego mężusia narzekać, mino że przybyło mi prawie 20 kg. Ostatnio nawet usłyszałam od niego, że z taką okrąglutką buzią mi ładniej i taka mogłaby zostać a z pupą (która mi sporo urosła) jakoś sobie oboje poradzimy ;) po porodzie bo jak na razie tak ma być jak jest. Czasami sobie żartuje, że musi być jakaś przeciwwaga dla brzucha, żebym się do przodu nie przewracała :D .

Poisy skoro sama piszesz ze twoj kochany nie za bardzo dojrzale sie zachowuje to juz mamy odpowiedz na jego zachowanie!!! Ale nie mozna tez mu tego odbierac bo faktycznie nie wszyscy faceci sa tacy sami i kazdemu podoba sie co innego!!! Twoj ma problem z twoim wygladem ale nie przejmuj sie tym bo oprocz brzucha i paru dodatkowych kilogramkow to dalej jestes ta sama osoba ktorej tego bobasa zasial!!! I niech taki madry nie bedzie bo nie uwierze ze wygladasz jakos tragicznie!!! Wszystkie jestesmy piekne i jak on nie mysli tak daleko to jego problem!!!
Moj wiedzial od poczatku, ze ciaza sie z tym wiaze ze mozna sie zaokraglic i nie ma z tym problemu! Wrecz przeciwnie, czesto mi powtarza ze mam fajny brzuszek albo ze fajnie wygladam z ta kulka!!! Ale juz nie bede cie dolowac, moze ty tez sie kiedys tego doczekasz!!!

faceci roznie reaguja na ciaze kobiety ja tez jestem nazywana arbuzikiem balonikiem po prostu sobie z tego zartujemy ja sama nie byłam przygotowana na az takie zmiany ale takie sa niestety uroki ciazy moj marcin ma brzuszek i mowi ze tyje razem ze mna a po porodzie razem bedziemy mieli motywacje aby ta brzuszki stracic ja sie smieje i mowie ze ja juz po urodzeniu bede miała duzo mniej a jemu tak zostanie ktora z nas nie czuje sie zle z taka nadwaga opuchniete nogi wypryski na twarzy duzy nos i podbrodek w moim wykonaniu ale gdyby ktos mi jeszcze o tym przypominał to chyba bym sie zdołowała POISY nie przejmuj sie nosisz w sobie cos pieknego cos czego n nigdy nie doswiadczy moze mu poprostu przykro i tak sie własnie zachowuje

Poisy,a może on ci zazdrości? ;) ;D Tak serio to Darek też bardzo mnie lubi taką krągłą,cieszy się,że mój brzuszek wygląda jak piłeczka i że zawsze taki chciał u mnie w ciąży ;) a te wczorajsze zdjęcia to cytuję"śmieci od Małego"(kumpla)...musiał przejrzeć ;D koniecznie...

Moj mezulek tez naszczescie lubi mnie taka duza i powtarza ,ze jest milo zaskoczony moim wygladem w ciazy bo bal sie ,ze zrobie sie gigantyczna ;) :laugh: i mowi do mnie teraz Mameczka ;D

reklama
Do góry