reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

cieżarowki) nasza waga

NIECH BOG SPRAWI ABY I U MNIE TAK BYŁO SZCZESCIARA CZYLI ISTNIEJE JESZCZE ISKIERKA NADZIEI NA BIUST SPRZED CIAZY

reklama
swistak3ry.jpg
MAM NADZIEJE ZE OBRAZEK MI WYSKOCZYŁ DOBRE DO WATKU CO HUMOR MUSI BYC

A ja smiesznie tyje!!! Przez 2 tygodnie przybralam 700g a teraz przez ostatni tydzien 1800g!! Wychodzi na to ze od poczatku ciazy mam 17,7kg na plusie!!!!

Corsini, bądź dobrą koleżanką i zdradź nam sekret na pokonanie grawitacji cobyśmy nie musiały nosić naszych cycuchów zarzuconych na plecy ;D słucham... :)

A ja sie niepotrzebnie wczoraj wazylam na domowej wadze bo z tego wyszlo, ze nic nie przytylam od tygodnia :( Odrazu sie zaczynam denerwowac ,ze Witus nie rosnie.Dzisiaj sie zwazylam i wychodzi kg wiecej ale to tez pewnie zalezy od ciuchow ::) musze poczekac do wizyty ztym wazeniem bo nowej schizy dostane ;)

K@siu jestem więcej niż pewna że na plecy zarzucać nie będziemy  :laugh: sekretów żadnych nie znam niestety  ::) chociaż fajnie jakby było w razie czegoś jakieś czary mary  ;D być może to ze nie karmiłam dłuzej niż pół roku  ;) ale koleżanka karmiła ponad 2 lata( jestem pełna podziwu) i jej piersi również na wyglądzie nie straciły  :) Aneczko nie smuć się za wczasu i tak jak piszesz poczekaj  zamartwianiem się do wizyty  ;) to że Ty nie przybrałaś na wadze nie znaczy ze dzidzia nie rośnie ,pewnie rośnie sobie w najlepsze :) nie martw się prosze na zapas..a wagę wepchaj w ciemny kąt( jak ja ;D )  :laugh:  :laugh:

Z TA WAGA TO JEST CHYBA NORMALNE JA OSTATNI PRZEZ DWA TYG PRZYTYŁAM 800g A TERAZ W CIAGU TYG PRAWIE 2 KILO CIEKAWA JESTEM OD CZEGO TO ZALEZY TEZ SIE MARTWIŁAM ALE WIDZE ZE NIE JESTEM SAMA WIEC CHYBA NIE MA SIE CZYM MARTWIC

Ja też od ostatniej wizyty u gina przybrałam prawie 3 kg. i nawet jak głupia sprzeczałam się z lekarzem że to nie możliwe ,bo bardzo mało jem i pilnuje się na każdym kroku .Pośmiał się ze mnie i wytłumaczył mi że widzi że nie przytyłam nigdzie oprócz brzucha czyli znów powiększyły mi się ilości wód .Boże święty przecież do końca to ja nie udźwigne brzucha :laugh: :laugh:hi hi hi

A co do piersi to jak mówi mój wuj (mąż chrzestnej); PANOWIE !MASOWAĆ I MASOWAĆ :laugh:a efekty będą widoczne ;D ;D :laugh:

może jest coś w tym ciocia skończyła 50 lat a piersi ma piękne ( nie chodzi nigdzie i nie upiększa się)

WIOLA NIE MARTW SIE PO TAKIEJ CIOTCE MASZ TO W GENACH CHOLERA PRZYPOMNIAŁA MI SIE MOJA CIOCI MHHH ZAŁAMAŁAM SIE :(

reklama
Oj a po ktorej mam sprawdzić że geny odziedziczyłam?bo kilka mam cioć ;D Ja tak średnio w 2 tygodnie przybieram około kilogram...więc zostało jeszcze 5 tygodni to obstawiam jakieś 4 kg do przodu jeszcze,ale nie chcę nic zapeszać,bo czesem to się więcej pod koniec tyje ::)

Do góry