reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

cieżarowki) nasza waga

Iwonko jestem pewna że ilosć pokarmu nie jest zależna od wielkości piersi  :) ja mam podobny problem jak poisy nosiłam 75D a teraz 85 najlepiej DD i problem zeby kupić  ;) wiec na wielkość nigdy narzekac nie mogłam ale wiem że po porodzie jeszcze podskoczą  :)

reklama
jaaacie...... ale słodziutkie maleństwo, chyba sobie smacznie śpał Twój bobasek :)

Dziękiiiii
Bardzo miło mi to czytać, ale fajnie będzie w sierpniu już kazda bedzie miała zdjątko swojego bobo!!!!

Jeju...to musi być super mieć swojego bobaska już na rękach, moje pierwsze :-) Mam wrażenie ,że urodzę wczesniej i jak mam termin na 12 lipca to licze że od 1-go będę zwarta i gotowa:-) ale to się okaże:-)

reklama
A JA MAM WRAZENIE ZE PRZENOSZE MOJEGO BRZDACA WCZESNIEJ SIE PCHAŁ NA SWIAT A TERAZ CZUJE ZE MU SIE SPODOBAŁO I TAK SZYBCIUTKO NIE WYSKOCZY PRZYTYŁAM 12 KILO A CO DO BIUSTU OPISZE WAM TO TAK OSTATNIO Z CIEKAWOSCI CHCIAŁAM UBRAC STANIK Z PRZED CIAZY I WYGLADAŁAM JAK PANA Z PLAYBOYA TZN ZAMIAST STANIKA MIAŁAM DWA TROJKATY PRZYKRYWAJACE BRODAWKI ;D ;D UBAW PO PACHY POD BIUSTEM NIE BYŁO SZANS NA DOPIECIE PRZYMIERZCIE SOBIE NA BANK TEZ SIE UBAWICIE

Do góry