reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Maziajka śmiało się udzielaj,jeśteś doswiadczona kobietą,masz juz dziecko,wiec mozesz nam słuzyc radą:-)
Niektorych moga smieszyc nasze problemy,typu pusty zarodek,strach o pierwsze usg i ''cackanie'' sie nad sobą,ale prawda jest taka,ze my o dzidzie staramy sie długo,nie była to prosta droga,czesto długa i wyboista,dlatego teraz tak martwimy sie o kazdy szczegół

reklama
Maziajka, Kasia30 dziękuję za pocieszenie:):):)Herbatkę z żurawinki dzisiaj sobie zakupię:):):)trochę ulżyło....:)Jejku teraz byle dotrwać do 3 czerwca na usg:)

ja mam bakterie e coli i enterococcus faecalis w pochwie i szyjce, wyniki odebrałam przed samą punkcja i dr powiedział, ze jak nie ma dolegliwości nie ma problemu, ale jak pójdę w sobotę do gina będe upierała się, żeby coś z nimi zrobił, narazie piję herbatę żurawionową.Łykam też lecibios femina, jak najbardziej można w ciązy brać

szarlotka jak będziesz kupowac herbatkę zobacz skład, niektóre mają tylko 5 % żurawiny, jak kupiłam taką co ma 30 %

ewelina dzięki:)....będę sprawdzać...nawet nie wiedziałam że aż takie rozbieżności mogą być....ja zaraz jadę po córcię odebrać z jazdy konnej....ale mi się nie chceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

ja też mam w domu kota, toxoplazmoze robiłam 2 razy i wynik ujemny, ale faktycznie to nie od kota można sie nią zarazic tylko właśnie jak któraś z was pisała nawet od brudnych owoców czy warzyw ......owszem najlepiej unikać czyszczenie kuwety kota w ciąży, ale nawet gdyby to ryzyko zachorowania jest małe bo trzeba by było te odchody kocie dotykac rękoma a później ich nie umyć :baffled:

co do bakterii w moczu to mi gin mówił żeby się tym nie martwic, bo teraz masz a później może ich nie być, wszystko zależy od wielu czynników, wystarczy że pojemnik na mocz był jakoś zanieczyszczony albo w laboratorium zrobili coś nie tak, i bakterie gotowe

czarnykot
witaj

Hej!
moje dzieci w końcu śpią więc sobie tak was podczytuję
Szarlotka80 ja przez całą ciąże miałam bakterie w moczu i brałam własnie jakiś lek z żurawiną kurde już nie pamiętam jaki więc to nic groźnego

ja nie ciężarówka(jeszcze!)ale zżyłam się z wami i będę podczytywała jak nie macie nic na przeciwko - pozdrawiam mamuśki :)

reklama
Dzisiaj pierwszy raz uslyszalam serduszko mojego Maluszka.Mam w domku takie male usg na brzuszek,ktore podslu****e tetno dziecka :tak: Uczucie niesamowite,a dzidzius musial chyba spac,bo bardzo szybko go odnalazlam w brzuszku.Powiem Wam,ze uspokoilam sie troche jak uslyszalam tetno.Wiem ze z maluchem wszystko ok:tak:
Pozdrawiamcieplutko i milego wieczorka:-)

Do góry