hahahah no on też lubi pogadać ja to twarda udaje przy nim a miękka dupa jestemWykończylibyście dzieckożarcik oczywiście
Mój to też bardziej przeżywa niz ja znaczy więcej gada
reklama
eij
Fanka BB :)
Obydwoje w kaftanach by siedzieli z nerwicą i stanami depresyjnymiWykończylibyście dzieckożarcik oczywiście
Mój to też bardziej przeżywa niz ja znaczy więcej gada
A co się dzieje z naszą @annemarie ? Przepadła z dzieciarnią
@Oleczka27 i jak tam u Ciebie? Nie urodziłaś w nocy?
Miło, że pytasz niestety, chłopaczek dalej w brzuszku. Aczkolwiek tak się słabo czuję, że to masakra jakaś.. no i cały czas czekają na miejsce na porodówce żeby zacząć indukcję.. jestem tak zmęczona psychicznie i fizycznie, że spać nie mogę..@Oleczka27 i jak tam u Ciebie? Nie urodziłaś w nocy?
Och współczuje, ale już niedługo będziesz mogła go przytulić pocieszaj się ta myślą pewnie jeszcze dziś!Miło, że pytasz niestety, chłopaczek dalej w brzuszku. Aczkolwiek tak się słabo czuję, że to masakra jakaś.. no i cały czas czekają na miejsce na porodówce żeby zacząć indukcję.. jestem tak zmęczona psychicznie i fizycznie, że spać nie mogę..
W to dziś to coraz mocniej wątpięOch współczuje, ale już niedługo będziesz mogła go przytulić pocieszaj się ta myślą pewnie jeszcze dziś!
Do jutra też już bliskoW to dziś to coraz mocniej wątpię
Dziewczyny ja wiem, że to indywidualna sprawa każdej z nas, ale od kiedy zaczęliscie kompletować jakieś rzeczy dla dzidziusiazaczęłam 5mc i już wstrzymuje się jak mogę, żeby tylko nic nie zamówićwytrzymam do prenatarnych i chyba zacznę co nieco kupować
reklama
Zaczęłam po polowkowychDziewczyny ja wiem, że to indywidualna sprawa każdej z nas, ale od kiedy zaczęliscie kompletować jakieś rzeczy dla dzidziusiazaczęłam 5mc i już wstrzymuje się jak mogę, żeby tylko nic nie zamówićwytrzymam do prenatarnych i chyba zacznę co nieco kupować