reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
no powiem Ci ze ja taka panikara jestem że nie wiem
To tak jak mój mąż, od codziennie coś wynajduje u dzieci, a to oko małemu leci, a to mała ma zaciśnięte piąstki za często 🥴 oszaleć można 🙈😀 kilka dni temu dostała mini wysypki która sama przeszła po jednym dniu to nawet mu nie mówiłam bo na SOR chciałby jechać 😆

Właśnie wracamy z urlopu i okazało się, że jedno dziecko miało wszy 🙈 Miałyście taka sytuację? Co mam zrobić w moim niemowlakiem? 🙈 Ma dużo włosów 🙈

To już zakrawa na pedofilię 😂
Jak Ci cos powiem to padniesz.
Jak bylam w ciazy to zrobil mi sie taki ropny obrzydliwy czyrak miedzy udem a warga sromowa ktory na poczatku nie wiedzialam ze czyrakiem byl napisalam do mojego gina ze cos mi sie zrobilo i nie moge chodzic bo to boli.Lekarz kazal przyjsc na wizyte ktora byla nastepnego dnia moj maz powiedzial zebym fote tego zrbila i wyslala mojemu gin na co ja ze zdjec kina nocnego nie bede wysylac mimo ze on moje kino oglada😅
Poszlam do gina juz z peknietym czyrakiem i mowie ginowi a on do mnie a zdjecie moze pani zrobila?No nie nie zrobilam fuj🤦‍♀️🤦‍♀️

reklama
Do góry