loffffWiesz jak masz jeszcze lekarza we wtorek to spoko możesz zaczekać i skonsultować ale na wizytę u dobrego dermatologa albo alergologa często trzeba czekać i moim zdaniem warto zastosować to co zaleca pediatra żeby nie pogarszać stanu.
reklama
eij
Fanka BB :)
To tak jak mój mąż, od codziennie coś wynajduje u dzieci, a to oko małemu leci, a to mała ma zaciśnięte piąstki za często oszaleć można kilka dni temu dostała mini wysypki która sama przeszła po jednym dniu to nawet mu nie mówiłam bo na SOR chciałby jechaćno powiem Ci ze ja taka panikara jestem że nie wiem
dawaj go do mnieTo tak jak mój mąż, od codziennie coś wynajduje u dzieci, a to oko małemu leci, a to mała ma zaciśnięte piąstki za często oszaleć można kilka dni temu dostała mini wysypki która sama przeszła po jednym dniu to nawet mu nie mówiłam bo na SOR chciałby jechać
Lekarka przy przyjeciu powiedziala ze jak sie zwolni miejsce na porodowce to zaloza cewnik, ale czy to bedzie dzis to nie wiadomoNajważniejsze że jesteś pod opieką i mogą szybko reagować, dzisiaj jest niedziela jak się nic nie będzie działo to pewnie dopiero jutro będą coś działać.
To już zakrawa na pedofilięfotki zrobiłam i wczoraj i dziś dla porównania ja przez te dni to obsesji dostanę. Grzesiek to już patrzy na mnie jak na czubka bo cały czas oglądam ją.
Niedługo mama
Wykończylibyście dzieckożarcik oczywiściedawaj go do mnie
Mój to też bardziej przeżywa niz ja znaczy więcej gada
nieagatka
nie wiem czy juz u 6 miesieczniakow wiec poczytaj, ale ogolnie to olejek z drzewa herbacianego do szamponu, dla wszytskich czlonkow rodziny.Właśnie wracamy z urlopu i okazało się, że jedno dziecko miało wszy Miałyście taka sytuację? Co mam zrobić w moim niemowlakiem? Ma dużo włosów
Jak Ci cos powiem to padniesz.To już zakrawa na pedofilię
Jak bylam w ciazy to zrobil mi sie taki ropny obrzydliwy czyrak miedzy udem a warga sromowa ktory na poczatku nie wiedzialam ze czyrakiem byl napisalam do mojego gina ze cos mi sie zrobilo i nie moge chodzic bo to boli.Lekarz kazal przyjsc na wizyte ktora byla nastepnego dnia moj maz powiedzial zebym fote tego zrbila i wyslala mojemu gin na co ja ze zdjec kina nocnego nie bede wysylac mimo ze on moje kino oglada
Poszlam do gina juz z peknietym czyrakiem i mowie ginowi a on do mnie a zdjecie moze pani zrobila?No nie nie zrobilam fuj
reklama
czubku foty szyi nie dołuTo już zakrawa na pedofilię