reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Moja mama mówi, że miała jakieś imiona wybrane, ale dopiero jak mnie zobaczyła to wymyśliła ostateczne imię :)
Ja już sobie nie wyobrażam zmienic imiona naszym dzieciom :) już tak dlugo do nich mówię po imieniu to jak teraz zmienić ☺
Ty juz masz wybrane to problem z glowy ;)
Ja mowie do swojego "mlody" 😂

reklama
Help! Plamienie, jakby okres się zaczynał. Ruchy małego czuję, ale słabo (w sumie to on za dnia zazwyczaj słabiej sie rusza niż wieczorami). Dziś 40+2 tc. Czekać i obserwować czy jechać do szpitala i sprawdzić?

My wczoraj byliśmy prywatnie z Werka u lekarza bo coś ja zsypalo na buźce i szyjce takie kropki czerwone 🤷‍♀️lekarka dala znowu inne maści jedna do zrobienia na tą sucha skórkę na naczynia czka a druga na te krostki ja wróciłam do domu patrze a maść można smarować od dwóch lat🤦‍♀️ta robiona będzie jutro popołudniu ale we wtorek idę do tego ordynatora z dziecięcego bo on jest neonatologiem to niech mała obejrzy bo pod pampersem jeszcze ma to czerwone teraz jej smaruje sudocremem i jak daje butle to jej wietrze pupcie bo skupiona jest na butelce to się nie kręci. Mam nadzieję że to jej minie i nie rozprzestrzeni się Dziś pierwszy raz Grzesiek spał z nami cała noc ale się nie wyspałam bo się kręcił patrzył czy Werka oddycha pić mu się chciało przyniosłam żeby zaraz nie pozapalal wszystkich świateł i obudził mała to mówi że za mało No momentami czuje ze to Wercia jest dorosła a ja mam syna 🤣🤣🤣🤣

My wczoraj byliśmy prywatnie z Werka u lekarza bo coś ja zsypalo na buźce i szyjce takie kropki czerwone 🤷‍♀️lekarka dala znowu inne maści jedna do zrobienia na tą sucha skórkę na naczynia czka a druga na te krostki ja wróciłam do domu patrze a maść można smarować od dwóch lat🤦‍♀️ta robiona będzie jutro popołudniu ale we wtorek idę do tego ordynatora z dziecięcego bo on jest neonatologiem to niech mała obejrzy bo pod pampersem jeszcze ma to czerwone teraz jej smaruje sudocremem i jak daje butle to jej wietrze pupcie bo skupiona jest na butelce to się nie kręci. Mam nadzieję że to jej minie i nie rozprzestrzeni się Dziś pierwszy raz Grzesiek spał z nami cała noc ale się nie wyspałam bo się kręcił patrzył czy Werka oddycha pić mu się chciało przyniosłam żeby zaraz nie pozapalal wszystkich świateł i obudził mała to mówi że za mało No momentami czuje ze to Wercia jest dorosła a ja mam syna 🤣🤣🤣🤣
ale bylas u dermatologa czy pediatry? Wg mnie tylko dermatolog dzieciecy ma kompetencje, zeby sie takimi sprswami zajmowac.

reklama
Do góry