Nie mam tego cuda niestety . Jak mały podrośnie to będę musiała jakoś kombinować z obiadkami na kilka dni .A patrzyłaś na przepisy dla dzieci z TM?
reklama
DagLer
Fanka BB :)
Podaj maila na priv coś Ci podeślę.Nie mam tego cuda niestety . Jak mały podrośnie to będę musiała jakoś kombinować z obiadkami na kilka dni .
eij
Ja miałam zielone światło ale to techniczne w naszym przypadku było niewykonaneHmm drogie mamy bliźniąt a jak było u Was z seksem w III trymestrze? Można czy nie można?
Pytam, bo III trymestr już tuż tuż a ochota na seks nadal nieokielznana. Nawet trudności techniczne w postaci brzucha nie są w stanie mnie zatrzymać czytam w necie, że w ciąży mnogiej niby od drugiej połowy koniec seksu, ale lekarz nic nie mówił na ten temat. Na początku ciąży jak pytałam to dał zielone swiatlo, a kolejna wizyta dopiero za połowa sierpnia.
eij
Zazdro, ja miałam libido - 1000Hmm drogie mamy bliźniąt a jak było u Was z seksem w III trymestrze? Można czy nie można?
Pytam, bo III trymestr już tuż tuż a ochota na seks nadal nieokielznana. Nawet trudności techniczne w postaci brzucha nie są w stanie mnie zatrzymać czytam w necie, że w ciąży mnogiej niby od drugiej połowy koniec seksu, ale lekarz nic nie mówił na ten temat. Na początku ciąży jak pytałam to dał zielone swiatlo, a kolejna wizyta dopiero za połowa sierpnia.
Ja mam takie terazZazdro, ja miałam libido - 1000
Ja w ciąży odkryłam moja druga naturę okazuje się, że siedzi we mnie jakaś dzika lwica, aż żałuję jak pomyśle, że po porodzie to pewnie minieJa miałam zielone światło ale to techniczne w naszym przypadku było niewykonane
jprdl my cała ciążę nic bo w 9 tygodniu plamienie szpital i ryzyko poronienia w 17 tygodniu znowu plamienie a później to już coraz ciężej no ale ja miałam tylko Werkę a Wy podwójnie to już całkiem ciężkoJa miałam zielone światło ale to techniczne w naszym przypadku było niewykonane
eij
U nas po antybiotyku na boreliozę a później na bakterie w moczu wychodziła mi przez pół ciąży grzybicajprdl my cała ciążę nic bo w 9 tygodniu plamienie szpital i ryzyko poronienia w 17 tygodniu znowu plamienie a później to już coraz ciężej no ale ja miałam tylko Werkę a Wy podwójnie to już całkiem ciężko
ja już zapomniałam qwa o tej boleriozie czy Ty wiesz ze po powtórzeniu wyniku nikt nie oddzwonił ani nie odpisał na meila żenuaU nas po antybiotyku na boreliozę a później na bakterie w moczu wychodziła mi przez pół ciąży grzybica
reklama
eij
Ja dostałam kolejny antybiotyk który brałam 3 tygodnie, we wrześniu ponowne badania krwi a w październiku kolejna wizyta kontrolnaja już zapomniałam qwa o tej boleriozie czy Ty wiesz ze po powtórzeniu wyniku nikt nie oddzwonił ani nie odpisał na meila żenua