DagLer
Fanka BB :)
Pewnie tak ale zawsze wolała kciuka, przecież jej nie utnekciuka duuuzo trudniej oduczyc niz smoczka wiec to niekoniecznie dobrze…
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pewnie tak ale zawsze wolała kciuka, przecież jej nie utnekciuka duuuzo trudniej oduczyc niz smoczka wiec to niekoniecznie dobrze…
O widzisz, nawet o tym nie pomyślałamkciuka duuuzo trudniej oduczyc niz smoczka wiec to niekoniecznie dobrze…
No nie wiem, nie wiemPewnie tak ale zawsze wolała kciuka, przecież jej nie utne
dlatego zazwyczaj zaleca sie jednak podawanie smoczka jak jest tendencja do kciuka.Pewnie tak ale zawsze wolała kciuka, przecież jej nie utne
Właśnie tego bym nie chciała, mojej kuzynki córka zamiast smoczka ssała kciuk baaaardzo długo zdarzało jej się nawet jak miała sześć lat a ten palec taki zmarnowany, to ja już wolę smoczek oczywiście rozumiem że dzieci są różne itp.kciuka duuuzo trudniej oduczyc niz smoczka wiec to niekoniecznie dobrze…
nie utniesz ale zwracaj uwagę i wyciagaj zeby nie przywykła... my tak robiliśmy i udało się że się nie przyzwyczaiła. bezsmoczkowa nasza.Pewnie tak ale zawsze wolała kciuka, przecież jej nie utne
A tak się dziś zastanawiałam gdzie się podziewasz . Co słychać? Jak Natalka?nie utniesz ale zwracaj uwagę i wyciagaj zeby nie przywykła... my tak robiliśmy i udało się że się nie przyzwyczaiła. bezsmoczkowa nasza.
Ja byłam bezsmoczkowa i ciumkalam palucha, pamiętam, że mi smarowali czymś ale wycierałam to i dalej ciumkałamnie utniesz ale zwracaj uwagę i wyciagaj zeby nie przywykła... my tak robiliśmy i udało się że się nie przyzwyczaiła. bezsmoczkowa nasza.
tęskniłaś? Natalka dobrze- kurde z dnia na dzień widac jak kuma coraz wiecej.Jutro kończy rokA tak się dziś zastanawiałam gdzie się podziewasz . Co słychać? Jak Natalka?
Czyli twarda sztuka byłaś . Nie dałaś się zbyć byle maściąJa byłam bezsmoczkowa i ciumkalam palucha, pamiętam, że mi smarowali czymś ale wycierałam to i dalej ciumkałam