i cyk telefon do opieki hahahaha odpoczywajcieHehehhehhe Baska chce tylko siedziec. Nie można jej do gondoli włożyć bo zaraz ryk. Wszystko chce widzieć. Ta rehabilitantka co do Natusi przyjeżdża mówi że Baska będzie prędzej stała i chodziła niż raczkowała. W pionie się śmieje a tylko ja połóż ro się zaczyna. Baska woli dynie od marchewki. A tu babcia która piwo pije od dzwonu i się tak usmialismy z tego zdjęcia. Babcia na gigancie. Dzisiaj kupiłam takiego pluszaka osmiornica z kilkoma długo i nogami. Myślę sobie kupię jedna bo gdzie ka to pomieszczę w samochodzie. Awantura na sto fajerek!!!!! W myślach je dzisiaj zabijałam. Musiałam włożyć Miska pod łóżko
reklama
Niedługo mama
Fanka BB :)
O właśnie a kiedy odsmoczkowujecie jaki macie na to plan mój ma 16 miesięcy nie pije już mleka z butelki jakieś 4 miesiące ale miłość do smoczka jest coraz większa, ma być tylko do usypiania ale coraz częściej kłóci się aby dostać w ciągu dnia.ja mam nuki i dr browns i obie marki sie dobrze sprawdzaja. Az za dobrze, jak pomysle co bedzie przy odsmoczkowaniu
eij
Nooo, to będzie walkaja mam nuki i dr browns i obie marki sie dobrze sprawdzaja. Az za dobrze, jak pomysle co bedzie przy odsmoczkowaniu
eij
Jakoś tej magicznej mocy uspokojenia nie widzę jak mi wyjąJa też kupiłam nuki, przekonały mnie urocze zwierzątka a męża, ze są niby uspokajające dobry chwyt marketingowy
nieagatka
starsza miala 2,5 roku. Mlodszs pewnoe podobnie, bo czekam az skonczy tak hardcorowo zabkowac, nie mam serca zrobic tego zanim to sie nie skonczy.O właśnie a kiedy odsmoczkowujecie jaki macie na to plan mój ma 16 miesięcy nie pije już mleka z butelki jakieś 4 miesiące ale miłość do smoczka jest coraz większa, ma być tylko do usypiania ale coraz częściej kłóci się aby dostać w ciągu dnia.
Ze starsza to bylo najtrurudniejsze doswiadczenie, ani zlobek, ani dostawiebie butelki, ani odpieluchowaniw tylko wlasnie smoczek
Kachar
Ja mam plan w sierpniu już zabierać smoka ,to będzie w 6 miesiącu życia, starszej zabrałam w 4 miesiącu, był 1 dzień płaczu i tyle , dobrze poszłoO właśnie a kiedy odsmoczkowujecie jaki macie na to plan mój ma 16 miesięcy nie pije już mleka z butelki jakieś 4 miesiące ale miłość do smoczka jest coraz większa, ma być tylko do usypiania ale coraz częściej kłóci się aby dostać w ciągu dnia.
Moja miala bibsa ale w sumie to i tak rzadko uzywala jest bezsmoczkowa Jak go miala w buzi to jak usneka tsk nim plunela ze hej i nie trzeba bylo szukac.szybko sie go pozbylismy.uzywala sporadycznie do 6 miesiaca.zmienilam jej na wiekszy i w sumie niepotrzebnie bo pociumkala moze kilka razy i do wodzenoa.az sie dziwie bo ja to mega smoczkowa bylam
Mja mam nuki i dr browns i obie marki sie dobrze sprawdzaja. Az za dobrze, jak pomysle co bedzie przy odsmoczkowaniu
DagLer
U nas podobnie, też bibs, ale od 5 miesiąca smok tylko na noc i w sumie wcale już nie potrzebuje, zasypia sama, uspokaja się kciukiemMoja miala bibsa ale w sumie to i tak rzadko uzywala jest bezsmoczkowa Jak go miala w buzi to jak usneka tsk nim plunela ze hej i nie trzeba bylo szukac.szybko sie go pozbylismy.uzywala sporadycznie do 6 miesiaca.zmienilam jej na wiekszy i w sumie niepotrzebnie bo pociumkala moze kilka razy i do wodzenoa.az sie dziwie bo ja to mega smoczkowa bylam
M
reklama
nieagatka
kciuka duuuzo trudniej oduczyc niz smoczka wiec to niekoniecznie dobrze…U nas podobnie, też bibs, ale od 5 miesiąca smok tylko na noc i w sumie wcale już nie potrzebuje, zasypia sama, uspokaja się kciukiem