reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
A jak tam dzieciaczki się mają? Nie dają zbytnio w kość?
Ja teraz kupię ze 4 smoczki, bo wiecznie ich szukamy 🤦.
A powiem Ci że nawet ogarniam 🥴🤪 w nocy ładnie śpią. Mały śpi ok 8 h, a młoda jak mamusia i 12 potrafi więc jest jedna pobudka o 5 do małego, ok 7 do małej, biorę je do łóżka i jeszcze drzemka do ok 10, czasami 11 albo 12 😁😃 w dzień śpią coraz mniej ale co się dziwić jak tyle w nocy garują 😂 5 sierpnia kończą 4 miesiące 💖

Baśka na każdym zdjęciu inaczej wygląda. Ładnie jej w tej chustce 🙂. Kurde, dziewczynki to można tak ładnie ubierać że szok 😊. Zazdro 😜
Kajtek też sobie pcha smoczka na wszystkie strony. Też mam z aventa i zaraz muszę kupić właśnie te większe od 6 miesiąca. A masz te świecące w ciemności? Ciekawe czy się sprawdzają. Bo Kajtek często mi się budzi w nocy od kilku tygodni i wiecznie szukam smoczka po łóżeczku.
A kogo to babcia? Twoja czy Łukasza? Fajne takie rodzinne wczasy 😍
No moja mamę to widziałaś;) mam te świecące i u mnie się sprawdzają. W nocy często szukam smoczka reka w lozeczku :) Moja mama w tej białej sukience. Jeszcze nie dostala zdjęć od fotografa tylko te co miałam w wersji roboczej. Zobacz na mojego ojca jaki gruby. A zakochany w dziewczynkach. Ja nie znam i nigdy nie odczułam od niego takiej miłości i czułości jak to wojskowy. A za wnuczkami oszala. Śmiesznie się na to patrzy.

A powiem Ci że nawet ogarniam 🥴🤪 w nocy ładnie śpią. Mały śpi ok 8 h, a młoda jak mamusia i 12 potrafi więc jest jedna pobudka o 5 do małego, ok 7 do małej, biorę je do łóżka i jeszcze drzemka do ok 10, czasami 11 albo 12 😁😃 w dzień śpią coraz mniej ale co się dziwić jak tyle w nocy garują 😂 5 sierpnia kończą 4 miesiące 💖
Ja pierdziulę, ty to nie powinnaś się normalnie na forum udzielać bo każdego zazdrość bierze 😂😂😂 . Ale masz dobrze ❤️. Niech ci tak ładnie śpią jak najdłużej 💪. U nas po czwartym miesiącu coś się popsuło że spaniem i tak zostało do teraz 🤷. Ooo, właśnie mały wali nogami w materacyk. Tak sobie walnie ze trzy razy i dalej śpi. Albo stęka że smoka chce. I tak kilka razy w nocy 🤦. Może on ma zespół niespokojnych nóg 😅

Ja pierdziulę, ty to nie powinnaś się normalnie na forum udzielać bo każdego zazdrość bierze 😂😂😂 . Ale masz dobrze ❤️. Niech ci tak ładnie śpią jak najdłużej 💪. U nas po czwartym miesiącu coś się popsuło że spaniem i tak zostało do teraz 🤷. Ooo, właśnie mały wali nogami w materacyk. Tak sobie walnie ze trzy razy i dalej śpi. Albo stęka że smoka chce. I tak kilka razy w nocy 🤦. Może on ma zespół niespokojnych nóg 😅
Oj tak, wypadający smoczek w nocy to jakaś tragedia 😭 młoda luz, wywalone ma a mały cycać musi 🫣

Baśka na każdym zdjęciu inaczej wygląda. Ładnie jej w tej chustce 🙂. Kurde, dziewczynki to można tak ładnie ubierać że szok 😊. Zazdro 😜
Kajtek też sobie pcha smoczka na wszystkie strony. Też mam z aventa i zaraz muszę kupić właśnie te większe od 6 miesiąca. A masz te świecące w ciemności? Ciekawe czy się sprawdzają. Bo Kajtek często mi się budzi w nocy od kilku tygodni i wiecznie szukam smoczka po łóżeczku.
A kogo to babcia? Twoja czy Łukasza? Fajne takie rodzinne wczasy 😍
sprawdzaja sie 😉 zwlaszcza jak juz zaczyna nimi rzucac gdzie popadnie. Ja mam dwa i jakby w nocy nie swiecily to bylaby masakra.
A i nie zmieniaj na wieksze, lepiej zeby dziecko mialo smoczki o mniejszym rozmiarze, mniej szkodliwe dla zgryzu.

reklama
Do góry