mi to zaraz się szkoda jej robiMam tak samo, i weź tu ogarnij histerię
reklama
no właśnie bym tak chciała żeby ktoś pokierował w razie czegoU nas było tak, że ja wiedziałam co dziecko powinno umieć w danym miesiącu i wiedziałam z czym mały ma problem. Ale pani i tak przeprowadziła wywiad i zbadała go całego wykonując z nim rozne ćwiczenia.
Pewnie że tak. Idź a będziesz spokojniejszano właśnie bym tak chciała żeby ktoś pokierował w razie czego
@bazylia128 jak tam? Dojechaliscie w pełni sił umysłowych?
bazylia128
Fanka BB :)
Czy w pełni sił umysłowych to nie wiem ale w koncu jakoś dojechaliśmy@bazylia128 jak tam? Dojechaliscie w pełni sił umysłowych?
Załączniki
Dobra fota . Nawet pół uśmiechu nam Baśka poskąpiła .Czy w pełni sił umysłowych to nie wiem ale w koncu jakoś dojechaliśmy
Mała widzę że masy nabiera, co? Co jej dajesz jeść? Mój Kajtek to szczypior ciągle
Byliśmy nad morzem kilka dni temu. Ale pogoda nas pogoniła
Ostatnia edycja:
Basia na wypasieCzy w pełni sił umysłowych to nie wiem ale w koncu jakoś dojechaliśmy
prawdziwy Chillout SłodziakDobra fota . Nawet pół uśmiechu nam Baśka poskąpiła .
Mała widzę że masy nabiera, co? Co jej dajesz jeść? Mój Kajtek to szczypior ciągle
Byliśmy nad morzem kilka dni temu. Ale pogoda nas pogoniła
A tu mądry tatuś z synusiem został
reklama
eij
Fanka BB :)
Mi położna mówiła że jedna na 4 dni to jeszcze ok.Mój ulubiony temat, czyli
Od kiedy wprowadziłam mm, Lea robi kupe co 3, 4 dni, a jak już zrobi to wszystko dookoła jest mycia, a ona po pachy uwalona. Czy nie za rzadko robi kupe?