reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
A mój spał do 8 ale budził się z 10 razy w nocy bo smoczka chciał 🤦. I tak jest już drugi tydzień, a tak pięknie mi spał. Więc ja już się nie zaliczam do tych ładnie śpiących😅
o widzisz Kajtus chce smoczka to dobrze bo zassie i zaśnie a ta gwiazda nie chce smoczka wogole jka już mega marudna to trzymam jej na siłę żeby zassała 5 minut zmuli ją i wypluwa 🤦‍♀️

o widzisz Kajtus chce smoczka to dobrze bo zassie i zaśnie a ta gwiazda nie chce smoczka wogole jka już mega marudna to trzymam jej na siłę żeby zassała 5 minut zmuli ją i wypluwa 🤦‍♀️
Ja nie wiem czy smoczek to taka fajna rzecz. Tak się uzależnił że bez niego się nie uspokoi 🤷. Ciekawe jak będzie z oduczaniem 🤦
A Werce może kształt nie pasuje? Ja dostałam kilka smoków a mały akceptuje tylko jedne, z aventa

Załączniki

• 16576991864376707304311622688333.jpg
    16576991864376707304311622688333.jpg
    1 MB · Wyświetleń: 48
reklama
mój był bezsmoczkowy, był etap ze sobie go ząbkami trzymał ale był już starszy ale nie traktował go jako uspokajacz. Próbowałam z 10 smoczków i żaden nie podszedł. Odpuściłam przynajmniej nie miałam problemu z oduczeniem. Aczkolwiek teraz przy tym skoku rozwoju lubi sobie possać smoczek w butelce, chwile pozwalam ale nie za długo.

Do góry