reklama
u nas było by jeszcze piękniej rano gdyby nie ten Pan co zajmuje się porządkiem wokół bloku i jego kosiarkiA moja przez obrzydliwy wiatr ciagle grasowala w lozku i usypiala u nas w lozku a pozniej przenosilam do jej .
Wy już na nogach ja jeszcze w pieleszach tak zasnęłam przy małej że Grzesiek zaspał do pracy bo oczywiście liczył na to że ja go obudzęMilego
Idziemy na spacer po czersnie
o widzisz Kajtus chce smoczka to dobrze bo zassie i zaśnie a ta gwiazda nie chce smoczka wogole jka już mega marudna to trzymam jej na siłę żeby zassała 5 minut zmuli ją i wypluwaA mój spał do 8 ale budził się z 10 razy w nocy bo smoczka chciał . I tak jest już drugi tydzień, a tak pięknie mi spał. Więc ja już się nie zaliczam do tych ładnie śpiących
Ja nie wiem czy smoczek to taka fajna rzecz. Tak się uzależnił że bez niego się nie uspokoi . Ciekawe jak będzie z oduczaniemo widzisz Kajtus chce smoczka to dobrze bo zassie i zaśnie a ta gwiazda nie chce smoczka wogole jka już mega marudna to trzymam jej na siłę żeby zassała 5 minut zmuli ją i wypluwa
A Werce może kształt nie pasuje? Ja dostałam kilka smoków a mały akceptuje tylko jedne, z aventa
Załączniki
eij
Fanka BB :)
Oj tak. Wypadający smoczek to tragedia ale bez tego nie usnąA mój spał do 8 ale budził się z 10 razy w nocy bo smoczka chciał . I tak jest już drugi tydzień, a tak pięknie mi spał. Więc ja już się nie zaliczam do tych ładnie śpiących
eij
Moje mają nukJa nie wiem czy smoczek to taka fajna rzecz. Tak się uzależnił że bez niego się nie uspokoi . Ciekawe jak będzie z oduczaniem
A Werce może kształt nie pasuje? Ja dostałam kilka smoków a mały akceptuje tylko jedne, z aventa
o tym nie pomyślałam my mamy loviJa nie wiem czy smoczek to taka fajna rzecz. Tak się uzależnił że bez niego się nie uspokoi . Ciekawe jak będzie z oduczaniem
reklama
Artemida90
mój był bezsmoczkowy, był etap ze sobie go ząbkami trzymał ale był już starszy ale nie traktował go jako uspokajacz. Próbowałam z 10 smoczków i żaden nie podszedł. Odpuściłam przynajmniej nie miałam problemu z oduczeniem. Aczkolwiek teraz przy tym skoku rozwoju lubi sobie possać smoczek w butelce, chwile pozwalam ale nie za długo.o widzisz Kajtus chce smoczka to dobrze bo zassie i zaśnie a ta gwiazda nie chce smoczka wogole jka już mega marudna to trzymam jej na siłę żeby zassała 5 minut zmuli ją i wypluwa