reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
dziekuje. no wlasnie wiem, że ta nospa nie cieszy się już tak dobra i bezpieczna opinia... I wolalabym jej nie nadużywać.
Magnez biore, staram się odpoczywać i wierzyć większości, że macica musi się przygotować tylko czy 26tc to już ten czas ?
Ja bym odpoczywała, zaliczała częściej wizyty z badaniem szyjki. Jak szyjka jest długa i twarda to nic nie powinno się złego stać. Jeśli szyjka będzie się skracać to warto włączyć dopochwowo progesteron. Masz czujnego ginekologa, to dobrze.

Pediatrzy są na prawdę różni, mi kazał sadzać dziecko i przełożyć z gondoli do spacerówki jak miało 4 miesiące....także no comment
My mamy wspaniałą pediatre, sama ma 3 dzieci i ufam jej , u starszej córki też wcześnie rozszerzałam dietę i poszło super , wiadomo jak ta nie będzie chciała to nie będę na siłę jej zmuszać

trzymam kciuki! Daj znać po wizycie
Juz jestem w domu. Zbadali mnie i mam szyjke 4.2cm, twarda, zamknieta. Wszystko na usg wyglada ok. Kazali brac magnez 3x2. Jakby sie pojawial bol to mam sie pojawic ponownie. Nie moge za duzo dotykac brzucha bo wtedy bardziej twardnieje. Ale wg nich jest na chwile obecna ok. Uspokoilam sie troche psychicznie.

reklama
Juz jestem w domu. Zbadali mnie i mam szyjke 4.2cm, twarda, zamknieta. Wszystko na usg wyglada ok. Kazali brac magnez 3x2. Jakby sie pojawial bol to mam sie pojawic ponownie. Nie moge za duzo dotykac brzucha bo wtedy bardziej twardnieje. Ale wg nich jest na chwile obecna ok. Uspokoilam sie troche psychicznie.
a Tobie bolalo jak twardy sie robil? to normalne te twardnienie?
a jaki magnez ?

Do góry